x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum arată Crăciunul ideal pentru Andreas Petrescu

Cum arată Crăciunul ideal pentru Andreas Petrescu

21 Dec 2018   •   12:38
Cum arată Crăciunul ideal pentru Andreas Petrescu
Sursa foto: Ana Dumitru

Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește la CulTOUR despre cum i s-a schimbat viața în urmă cu patru ani, dar și despre cum arată pentru el, acum, Crăciunul ideal. Într-o ediție de sărbătoare, pe care Happy Channel o va difuza astăzi de la ora 17.30, acesta  își amintește cu drag clipele frumoase petrecute în această perioadă a anului.

 “Ultima oară am fost cu colindul când eram în facultate. Am mers cu colegii de la Actorie la Oana Pellea. A deschis ușa, eram vreo 12 studenți, am cântat și am zis la final << Colectivul clasa Sanda Manu >>.<<  Sunteți de la Sanda Manu? Haideți în casă! >>. Și am stat în casă la povești. Era prima oară când o vedeam și mi-a plăcut foarte mult. A fost plăcut!”, este una dintre amintirile dragi pe care Andreas Petrescu le are din perioada sărbătorilor de iarnă.

Crăciunul îl petrece, întotdeauna, acasă cu familia.  “Crăciunul ideal este dimineața, când Luca vede pentru prima dată bradul împodobit. De când s-a născut el, de acum patru ani, cel mai important pentru mine e să-l văd, dimineața, când se trezește și vede bradul. Ai mei, întotdeauna, împodobeau bradul când eu dormeam”,a  spus Andreas la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

×
Subiecte în articol: andreas petrescu