x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Declaratii "dezacordate"

Declaratii "dezacordate"

de Dana Andronie    |    Catalina Iancu    |    27 Dec 2005   •   00:00
Declaratii "dezacordate"

Tot anul vedetele (vai de steaua lor!) au colindat ba pe la televiziuni, ba pe la evenimente mondene, pentru ca poporul sa vaza cat de culte sunt in cap, vorba lui Marin. Andreea Marin. Le-am cules declaratiile si pe cele mai "destepte" si pe cele mai "dezacordate" vi le prezentam cu fundita rosie.

Pentru cei mari, fiindca cei mici stiu povestea: Ileana Cosanzeana nu este lesbiana! "Am eu fata de lesbiana?", s-a intrebat Ileana Lazariuc. O fi intrebat oglinjoara inainte sa se intrebe? Ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi vazut in oglinda si cu spatele?

EJACULAREA INTERZISA. Dupa fata si spate, ce urmeaza? Picioarele, daca ai. Daca n-ai, pleci la schi! "Eram inalta si foarte slaba, doar sanii erau de mine. Colegii imi spuneau: «Bete ai, schiuri iti mai trebuie»", subscrie Laura Stone.

Si, acum, puneti-va prezervativul, ca vine Adrian Enache cu ejacularea psihica. Dar mai intai trecem prin dormitorul Oanei Sarbu: "Sa va arat dormitorul unde imi desfasor eu activitatea", a zis interpreta dupa zeci de "Ani de liceu". "Pentru mine conteaza sa avem o ejaculare psihica, spirituala", declara in gura mare Adrian Enache. Iar Bittman are o problema, tot "spirituala": "De dimineata, Daniela Gyorfi s-a trezit, nu stiu cum s-a trezit, ca ea doarme asa, pe spate". Insa Florin Calinescu stie cum sta treaba cu pozitiile: "Femeile in Romania sunt peste barbati. Ca pozitie". Doar Razvan Fodor a ramas fara cuvinte, si nu fara altceva: "Nu stiu ce sa mai spun in p... mea!". Din p... in cula, de la Oana Zavoranu citire. Dupa ce a fost "singura si disponibila", "am fost cula", a comis-o, in direct, la Corazon Latino. Daca Querida le-a incercat pe toate, Andreea Marin a zis "NU": "Nu incerc de la tine, ca am auzit ca ai carnatul subtire". "Carnatul" venea din partea lui Cove.

CULTURA-I TRECATOARE. Din putul gandirii, dar la feminin, ne-a dat lectie Anamaria de la Demmo: "Frumusetea interioara este mai frumoasa decat frumusetea exterioara, care oricum e trecatoare". Oare Banica stie? Bine ca stie sa se certe cu ea insasi: "M-am certat cu mine insumi". Sa-i spuna cineva Andreei Banica de la Blondy ca nu e barbat! Totusi este indicat sa ai o vulpe-n biblioteca! "Vulpea fara coada e un film pe care merita sa-l ai in biblioteca personala", da verdictul Andreea Marin. Mai avem si alti "culti in cap". In ordinea numarului de pe tricou: Dorinel Munteanu: "Van Gogh? Nu stiu unde joaca. Ce antrenor are?". Gigi Becali: "Am momente de astea de mare discomfort de suparare". Ernest de la Tradati in dragoste: "Nu tine de competitia mea sa va dau sfaturi". Sfaturi da doctorul Cristian Andrei: "Amandoi ne ocupam de acelasi lucru: de dragoste. Eu fac emisiunea din dragoste, iar Mircea Radu te invata cum sa faci dragoste". Unde ajungi daca le arati femeilor cum sa "faci dragoste"!? "Unii spun ca imi sade mai bine imbracat in costum, altii, in jeansi, iar altele, fara jeansi", recunoaste imbujorat Mircea Radu. Bre, tata, bre...

(E)VANGHELIA TERMENILOR. Bunicuta a scapat de lup si a dat peste magari. "Le cer scuze «magarilor» ca i-am comparat cu ziaristii", a dres busuiocul, in maniera proprie, Ion Iliescu. Ce sa-i faci daca politicienii nu aud bine. "Unii politicieni sunt autisti. Adica nu aud", a incurcat termenii Mircea Geoana. Nici primarul Sectorului 5 nu stapaneste prea bine proprietatea termenilor, dar are scuza ca este Vanghelie! "Sumele sunt infirme", zise Marian Vanghelie. Sa mai spuna Silviu Brucan ca ziaristii sunt inapoiati! "Traian Basescu a fost in centrul atentiei datorita victoriei in cazul ziaristilor inapoiati." Era vorba despre cei trei ziaristi romani rapiti in Irak. Daca pana acum nu v-ati imbolnavit de scolioza, Mircea Dinescu va previne: "Din cauza prafului de pe dosarele CNSAS se imbolnavesc oamenii de scolioza!". "Sa traiti bine!", ne-a urat presedintele Traian Basescu, dupa ce a constatat ca "Iarna nu-i ca vara".

NE-AU SPART! Dar mai sunt multe secrete de descoperit, pana nu se "secretizeaza la loc"! "Dupa cateva luni, dosarul s-a secretizat la loc", a constatat Dan Diaconescu. Totusi mai avem nevoie si de discretie: "Banca Nationala a fost o prezenta discreta, dar mai tot timpul prezenta", a declarat "profetul" economic Moise Guran.

Sa terminam intr-un ton prietenos. La un sprit cu Viziru si cu Guta:

"Daca v-am uitat va pup si va dau un sprit in plus", i-a cinstit pe cei pe care i-a uitat Lucian Viziru, iar Nicolae Guta le-a "tras-o" prietenilor: "Cred c-am spart capul la cel putin sapte prieteni de-ai mei". Noi va uram: "Sa traiti bine! Cu prietenii".

REDUTA SE CHEAMA FEMEIE
De la Varujan Vosganian: "Nu exista barbati destepti si barbati prosti. Exista barbati care doresc sa aiba si barbati care doresc sa imparta. Primii vor fi intotdeauna neimpliniti. Ceilalti vor avea intotdeauna femeia de partea lor. Un misogin e un barbat caruia ii este frica de femei. Un misogin traieste intr-un cult iluzoriu al propriei puteri, evitand confruntarea. Caci, dintre toate probele, incepand cu cele olimpice si terminand cu cele profesionale, cea mai teribila proba este femeia. Sa cuceresti o femeie este la fel de greu cum e sa cuceresti o lume. Iar femeia trebuie cucerita tot timpul, nu doar o data. Caci ea nu e ca o camara pe care o incui si o descui de cate ori vrei sa iei o conserva dinauntru".
ULTIMUL VAGON AL VIETII!
De la Florin Piersic: "Dragoste, duiosie... mi s-a respectat copilaria, a fost aparata de cei dragi, dar nu poti ramane in Tara Fericirii Curate o vesnicie. Degeaba incerci sa ridici puntea cetatii, sa fereci portile, sa umpli santul cu apa, pentru ca, dupa un timp, nimeni n-o sa mai vrea cetatea ta. De ce sa nu deschizi portile si sa cobori puntea? E un cliseu frumos... nu eu am imbatranit, lumea a incaruntit la tample, asa ca a trebuit sa o privesc ca pe un corp in miscare si sa ma adaptez. Am urcat si din mers, am asteptat degeaba alte trenuri ori am calatorit cu trenuri neasteptate. Acum ma gandesc foarte serios cum s-ar putea desfiinta ultimul vagon la trenuri".
×
Subiecte în articol: antimonden