x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din nou in studio, dupa 20 de ani

Din nou in studio, dupa 20 de ani

de Dana Andronie    |    12 Oct 2005   •   00:00
Din nou in studio, dupa 20 de ani

Daca cineva i-ar fi spus in urma cu un an ca va mai intra intr-un studiou, Gil Dobrica i-ar fi raspuns "Hai acasa!". Dar se mai intampla si minuni in muzica! Un prieten l-a ajutat pe Gil sa iasa din trecut si sa devina un artist autentic al show-biz-ului romanesc. Asa se face ca, dupa 20 de ani, Dobrica inregistreaza un CD. Astfel, zestrea discografica a maestrului se imbogateste cu un al treilea album, dupa "Cantec pentru mama" si "Hai acasa", produse de Electrecord.

CD IN DOUA LUNI. Este de admirat curajul lui Dobrica de a imprima piese care odinioara i-au apartinut lui Ray Charles. Au trecut totusi doua decenii de cand n-a mai fost la inregistrari. Bravo Gil Dobrica, bravo Niki Constantinescu si Radu Groza (patronii agentiei Music Management), care au pus la cale aceasta revenire!

Impreuna cu Gil se mai prezinta saptamana viitoare la studiou si fetele Heaven, Adina, Roxxy si Roxana, pentru ca albumul "In memoria lui Ray Charles" sa iasa pe piata peste doua luni. Piesa "Hit the road Jack" va avea si un videoclip, iar pe album se vor regasi si piese in limba romana. Sunt sanse foarte mari ca featuring-ul Gil Dobrica&Heaven sa-i asigure maestrului aceeasi notorietate de care s-a bucurat ani buni cu piesa "Hai acasa!". (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden