x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden El calare pe un motor, ea fantomatica - Ioan Carmazan ii vrea intr-un film pe Andreea si pe Banica jr

El calare pe un motor, ea fantomatica - Ioan Carmazan ii vrea intr-un film pe Andreea si pe Banica jr

de Catalina Iancu    |    06 Iun 2006   •   00:00
El calare pe un motor, ea fantomatica - Ioan Carmazan ii vrea intr-un film pe Andreea si pe Banica jr

Regizorul Ioan Carmazan lanseaza vedete in filme. Dupa Gina Pistol, a pus ochii pe Adriean Videanu. Si chiar pe Andreea si pe Banica junior.

Ce inseamna sa ti se deschida o usa din greseala! Sau, altfel spus, cum a ajuns Gina Pistol sa joace in "Margo"? Actrita Olimpia Olari l-a anuntat pe regizorul Ioan Carmazan ca are un job in Turcia si nu poate renunta la el sub nici o forma. Fiindca toti colaboratorii il intrebau disperati "pe cine punem in locul ei?", Carmazan s-a enervat si a zis intr-o doara: "Habar n-am! Pe cineva din Playboy!". Si i-a fost adusa Gina Pistol. "Credeam ca va veni una numai picioare si numai sani. Cand colo, a intrat pe usa o fata micuta, blonda si timida. Era Gina Pistol", isi aminteste Ioan Carmazan. Spre deosebire de alti colegi, ii place sa lucreze cu vedete. In noul lungmetraj pe care-l are pe teava, s-a gandit sa-l distribuie pe Adriean Videanu, iar partenera acestuia ar putea fi Loredana Groza sau chiar Mihaela Tatu.

SURPRIZE, SURPRIZE. Dar ce surprize ne mai pregateste regizorul? Ioan Carmazan s-a gandit chiar sa faca un film in care protagonistii sa fie Andreea Marin si Stefan Banica jr. "Li s-ar potrivi o poveste de dragoste cu putina gelozie, cu lacrimi, cu sare si piper. Nu povestea lor, bineinteles, ci una de dragoste. El calare pe un motor, ea fantomatica, asa cum e si-n realitate, cam asa as vedea eu un film care ar umple salile de cinema. Dar asta ar trebui s-o faca acum, cat sunt in atentia publicului, fiindca peste vreo cativa ani n-ar mai avea ace-lasi impact. Nu depinde insa de mine sau de ei daca s-ar putea realiza acest proiect, ci de cel care-l finanteaza", spune Carmazan. S-a zvonit insa ca Andreea Marin si Stefan Banica ar fi cerut o caruta de bani pentru o simpla reclama. Probabil ca, pentru un film, ar ridica si mai mari pretentii. Ramane de vazut ce vor alege si daca vor considera ca pot face fata acestei provocari.

×
Subiecte în articol: antimonden carmazan