x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Frumosii au ramas fara Cosanzene

Frumosii au ramas fara Cosanzene

18 Mar 2004   •   00:00

Catalin Botezatu, Pepe, Mircea Radu, Aurelian Temisan si IonutDolanescu sunt, cu siguranta, cateva dintre vedetele masculine cele mai ravnite. Dar stiti cum e vorba cu marul frumos pe dinafara...

La emisiunea "O zi cu Fat-Frumos", difuzata recent de Antena 1, admiratoarele celor cinci VIPuri autohtone au fost (ne)fericitele castigatoare ale catorva ore petrecute in compania celui ales. Caci vorba unuia dintre ei: "Dracu’ ne-a pus sa venim la emisiunea lui Negru!". O zi cu Fat-Frumos era cat pe ce sa se transforme si intr-o noapte alaturi de acesta. Daca ar fi fost si ei de acord. Dar n-a fost cazul. Si asta deoarece fetele nu erau chiar niste Cosanzene. Cu toate ca fata lui Mircea Radu era blonda... Va povestim, in cele ce urmeaza, cateva scene care nu s-au vazut la televizor, dar care sunt demne de "Camera ascunsa".

A acceptat pe loc sa-i faca un copil lui Botezatu

Fiindca stie sa faca show de fiecare data, Catalin Botezatu nu s-a sfiit sa-si sarute "partenera" pe gura. Doar nu degeaba a fost desemnat "Cel mai cuceritor". Se pare ca studenta a inteles gresit mesajul din capul locului. Dupa ce a luat-o de la facultate, chiar in timpul orei, si a plimbat-o cu limuzina, din discutiile pe care designerul le-a avut cu echipa de filmare, fata a inteles ca trebuie sa se culce cu Botezatu. Si n-a avut nimic impotriva. Ba, dimpotriva! Confuzia a pornit de la faptul ca destinatia proaspat formatului cuplu era un hotel de lux, asa ca studenta s-o fi gandit ca vor fi lasati singuri in camera. Cand si-a dat seama ca partenera lui e dispusa sa se lase asa de usor, Catalin a intins coarda. El i-a spus ca-si doreste un copil, dar nu vrea complicatii dupa conceperea acestuia. Si a mai intrebat-o daca nu cumva are un prieten. Fata a spus ca are, dar ca nu-i nici o problema! Si-a pus Bote-ul in continuare la gluma. Surpriza a fost, intr-adevar, una de proportii. Cand au ajuns la hotel, creatorul i-a facut o prezentare de moda numai pentru ea si i-a facut cadou rochia care i-a placut cel mai mult. I-a mai spus ca asta era, de fapt, surpriza. Nu trebuie sa faca dragoste. Nici macar sex. "Aaaa, nu?", a raspuns aceasta, dezamagita...

Cine il iubeste mai mult pe Dan Negru decat... Pepe

Se pare ca nici Pepe n-a fost prea incantat de tanara care i-a picat. Deh, obisnuit numai cu Mame Naturi, dansatoare sau manechine, latinloverul n-a prea intrat in joc. El s-a rezumat numai la a-i saruta mana admiratoarei sale si, cand a luat-o de la Mall, nu s-a aratat prea focos, asa cum este de fapt in realitate. Daca in aceasta privinta Pepe a iesit, elegant, din incurcatura, mai dificil pentru el a fost atunci cand a trebuit sa-i faca o declaratie de dragoste unui travestit. "Asa ceva nu mi s-a mai intamplat pana acum! Imi venea sa-l strang de gat pe Dan Negru. M-a pus sa-i fac o declaratie de dragoste unui travestit! Avea peruca, era vopsit ca naiba, fardat, rujat, si... i se vedea parul de pe picioare prin ciorapi. Nici nu mai stiu ce-am zis, ca m-am si enervat. Apoi mi-am dat seama ca totul e la misto, asa ca am adaptat melodia "Cine, cine?". Dar nici nu puteam sa cant, ca-mi venea sa rad cand il vedeam pe saracul baiatul ala in ce hal arata." Si intr-adevar, Pepe a fost "Cel mai cu umor".

O fi Mircea Radu sexy, dar se pare ca in ceea ce priveste show-urile umoristice nu prea se lasa dus de val. Ca un elev de scoala care-i pupa mana doamnei profesoare, Mircea nu s-a dat in spectacol, ba chiar a tinut-o la distanta pe admiratoarea lui. Fortat probabil de... imprejurari s-a apucat sa-i faca un fel de avansuri candidatei sale, dar se vedea de la o posta ca nu-i genul lui. Sa faca astfel de declaratii. "E cald aici... Vrei sa te dezbraci? Vai, ce prost sunt! Mi-am varsat vin pe pantaloni. Trebuie sa mi-i scot", a zis doctor Love. Blonda lui a facut ochii mari. Chiar ca nu se astepta la asemenea replici. Si, ca si cum toate acestea nu erau de-ajuns, cei care-au facut scenariul l-au pus pe Mircea Radu sa-si faca singur o declaratie de dragoste, in fata oglinzii. Or fi stiind ei ceva. Oricum, Mircea a fost "Cel mai descurcaret". ( CATALINA IANCU )


Temisan se teme de Cruella

Cantaretul Aurelian Temisan s-a dus cu cea care l-a votat la o piscina. Si discutiile s-au lungit pana dupa filmari, astfel ca echipa a plecat si i-a lasat pe cei doi sa-si spuna tot ce aveau de zis. Asa se face ca solistul, desemnat "Cel mai chic", a mai petrecut, din politete, ceva vreme cu admiratoarea care nu se mai satura sa-l priveasca in toata splendoarea lui, mai ales ca-l vedea pentru prima data in costum de baie. Nici aici insa nu s-a lasat cu vreo cucerire, fiindca Aurelian si-a amintit probabil de prietena lui, actrita Monica Davidescu, si poate de imaginea acesteia, atunci cand interpreta rolul Cruellei.

Dolanescu Jr., calare pe situatie

Cel mai cuminte a fost Ionut Dolanescu. Si a fost declarat "Cel mai sexy", probabil datorita gropitelor din obraji. Dar nici el n-a scapat de peripetii. Filmarile au avut loc la Moeciu de Sus, iar interpretul trebuia sa-si intampine admiratoarea intr-o caleasca trasa de cai. Fata nu stia ce urmeaza, mai ales ca venise insotita de mama ei, si aceasta, o "devoratoare " a muzicii lui Dolanescu junior. A fost o adevarata aventura, in sensul ca paraia caruta, caii s-au mai impotmolit, iar Ionutavea atintite camerele de filmat asupra lui.

×
Subiecte în articol: antimonden facă