x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gina Pistol: ”Cred că vor ceda nervos în Cambodgia” 

Gina Pistol: ”Cred că vor ceda nervos în Cambodgia” 

25 Dec 2017   •   18:30
Gina Pistol: ”Cred că vor ceda nervos în Cambodgia” 

Concurenții care au acceptat să plece la mii de kilometri de casã, la filmãrile pentru “Asia Express”, nu au avut nicio clipă viața ușoară. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii care va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018, a ajuns să îi compătimească.

În ciuda peisajului care îți taie respirație, viața nu este ușoară în Cambodgia, iar concurenții s-au convins de asta la filmările pentru ”Asia Express”.

”Pe cât de multă sărăcie și mizerie vezi în jur, pe atât de frumoasă și spectaculoasă este Cambodgia. Cred că va fi cea mai grea experiență de până acum pentru că sunt condiții mai grele: mizerie, sărăcie și e foarte, foarte cald! Cred că vor ceda nervos în Cambodgia!”, a mărturisit Gina Pistol.

            Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

×
Subiecte în articol: gina pistol