x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Imobiliare - Vand casa dotata cu sotie!

Imobiliare - Vand casa dotata cu sotie!

04 Noi 2005   •   00:00

"Vand casa in stil bungalow din 1910 in cartierul sic din Denver (Colorado), mobilata si dotata cu sotie!" Asa arata anuntul original postat pe eBay de o americanca de 48 de ani.

Bond… Jimmy Bond


Daniel Craig, noul agent 007, nu se mai recomanda cu numele sau. Potrivit cotidianului The Sun, actorul se inregistreaza la hoteluri drept Jimmy Bond. Filmarile la urmatoarea pelicula James Bond, "Casino Royale", vor debuta la inceputul anului viitor.


Pregatiri pentru Craciun, in Japonia


Magazinele din capitala Japoniei, Tokyo, au inceput deja decorarea vitrinelor cu instalatii luminoase pentru Craciun. Desi mai sunt aproape doua luni pana la venirea Mosului, se spera ca astfel japonezii sa fie incurajati sa faca foarte multe cumparaturi.

Imobiliare - Vand casa dotata cu sotie!


"Vand casa in stil bungalow din 1910 in cartierul sic din Denver (Colorado), mobilata si dotata cu sotie!" Asa arata anuntul original postat pe eBay de o americanca de 48 de ani. Deborah Hale propune spre vanzare casa, in valoare de 600.000 de dolari, unui barbat intre 40 si 60 de ani care ar vrea sa-si petreaca restul vietii in compania ei. Ea si-a creat chiar propriul site pentru a avea mai multe sanse sa-si gaseasca dragostea. In doar cateva zile, pe site-ul sau, Deborah a primit peste 7.000 de vizite. "Mesajele sunt foarte dragute si incurajatoare. Femei care imi spuneau: «Bravo!» si barbati care mi-au scris: «Nu vreau casa ta, te vreau pe tine»", povesteste femeia, patroana unei bijuterii in Albuquerque (New Mexico).

Franta - Prima cresa europeana pentru caini


In centrul capitalei Frantei, Paris, si-a deschis portile prima cresa pentru caini. "Canicresa" este frecventata de sute de clienti. Printre acestia si o doamna de 92 de ani, posesoare a unui Caniche de 2 ani. Tariful orar la cresa cainilor este de 8-10 euro si de 150 euro pentru ingrijirea patrupedului pe durata celor doua zile de week-end. In marile orase din Statele Unite exista de mult astfel de centre, botezate "Dog day care".

Statele Unite - I-au furat piciorul artificial


O adolescenta din Statele Unite a ramas fara piciorul artificial dupa ce o banda de raufacatori, care au intrat in locuinta fetei, a subtilizat bani si bunuri, printre care si proteza. "Este o cruzime, ce ar fi putut face ei cu un picior artificial?", a spus mama fetei de 16 ani, Lisa Huff. Proteza furata este de tip special, avand un picior flexibil ce permitea adolescentei sa joace softball, o versiune a baseball-ului. Adolescenta si-a pierdut un picior intr-un accident auto, in urma cu doi ani. Miscata de aceasta poveste, o companie de asigurari din California i-a promis Melissei un nou picior artificial, care costa intre 5.000 si 9.000 de dolari.

Hotarare - Kilmer se vrea homosexual


Val Kilmer este decis sa nu evite rolurile care ii cer sa interpreteze un homosexual, desi in ultimele sale filme a trebuit sa se sarute cu Colin Farrell si Robert Downey Jr, relateaza Rompres. Actorul din "Batman Forever" (45 de ani) l-a sarutat pe Farrell in "Alexander" si pe Downey Jr in "Kiss Kiss, Bang Bang" si afirma ca nu este deranjat daca va fi etichetat ca fiind potrivit pentru rolurile de gay. "Voi fi actorul heterosexual pe care ei continua sa-l sune cand au nevoie de cineva care sa interpreteze rolul unui homosexual. Si asta in timp ce toti actorii homosexuali pe care ii cunosc vor continua sa fie distribuiti in roluri de heterosexuali", a declarat el pentru revista gay britanica Attitude.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden