x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden In oras - Jumatate din britanicii nu poarta chiloti

In oras - Jumatate din britanicii nu poarta chiloti

24 Mar 2006   •   00:00

24 martie 2006

Musical cu Bruce Lee


Celebrul expert in arte martiale Bruce Lee va fi subiectul unui nou musical ce va fi lansat pe Broadway pana in anul 2008. Spectacolul va include bucati muzicale semnate de David Bowie. Proiectul urmeaza planurilor similare ale producatorilor privind adaptarea filmului "Tigru si Dragon" la rigorile unui spectacol de pe Broadway.

Record - Pizza-gigant


O pizzerie din Pittsburgh (SUA) intentioneaza sa intre in Cartea Recordurilor prin realizarea celei mai mari pizza pentru comercializare. Cele 150 de felii realizate la "Mama Lena’s Pizza House" au fost preparate din 9 kg de coca, 3,4 kg de sos si aproximativ 6,8 kg de cascaval. Pentru a prepara pizza "The Big One" este nevoie de 15 minute, iar pentru a o coace, de alte 20-25 de minute. Diametrul deliciosului preparat depaseste 1,4 metri. Aceasta categorie difera de cea mai mare pizza din lume. Performanta a fost atinsa in 1990, cand un hipermarket din Africa de Sud a realizat o pizza cu diametru de 37, 5 metri.

Mamica - Jennifer Garner nu vrea sa slabeasca


Actrita Jennifer Garner (foto) a refuzat sa se supuna unor diete drastice pentru a pierde kilogramele in plus pe care le-a acumulat in perioada sarcinii. Starul din "Alias", care a nascut-o pe micuta Violet in decembrie, a apelat la ajutorul lui Valerie Waters si a exercitiilor de fitness pentru a-si recapata forma de dinainte de sarcina. "Jen este in grafic in ceea ce priveste programul de revenire la forma fizica pe care o avea inainte de sarcina, ea urmand un program care presupune exercitii fizice de intensitate moderata si o alimentatie rationala", a declarat instructoarea de fitness.

In oras - Jumatate din britanici nu poarta chiloti


Aproximativ 50% din britanici admit ca nu au purtat lenjerie intima in diverse ocazii, cand au iesit seara in baruri sau la petreceri, transmite AFP. Potrivit anchetei, un britanic din zece admite ca isi poarta lenjeria intima timp de peste trei zile consecutiv, fara sa o schimbe, in timp ce 4% dintre barbati spun ca si-au pastrat lenjeria pe ei cate o saptamana. Unul din zece britanici a recunoscut ca si-a intors lenjeria pe dos pentru a o mai purta o zi. Totusi, 3% dintre barbatii si femeile chestionate spun ca, in eventualitatea unei intalniri promitatoare, poarta lenjerie curata.

Norvegia - Inchisoare de vis pe o insula


"Doriti sa traiti pe o insula? Atunci, Bastoy este locul perfect." Pare o reclama pentru un loc de vacanta, mai ales ca langa anuntul postat pe un website din Norvegia apar fotografii cu peisaje mirifice. Numai ca acest loc de povesti este rezervat violatorilor, ucigasilor sau traficantilor de droguri. "Incercam sa adoptam un altfel de regim pentru a-i face pe criminali din nou oameni", a declarat Oyvind Alnaes, directorul inchisorii din Insula Bastoy (75 km de Oslo). Pe insula de 2,6 kmp, pot fi gazduiti 115 detinuti, care se destind schiind, inotand sau calarind. In restul timpului, ei muncesc la o ferma din regiune.


Absorbire de energie


Mii de turisti s-au adunat in fata piramidei Kukulkan din Yucatan (sud-estul Mexicului) pentru a absorbi energie solara in timp ce trag un pui de somn. Ei au sarbatorit in acest mod echinoctiul de primavara.
×
Subiecte în articol: antimonden