x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden In public - Examen artistic!

In public - Examen artistic!

de Dana Andronie    |    14 Dec 2005   •   00:00
In public - Examen artistic!

Compania de Artisti (singura din tara, la aceasta ora) se intruneste, maine, la ora 18:00, la ArCub, intr-o sesiune extraordinara de triluri.
Aceasta convocare ("Craciun in roz", cum este imortalizata pe afis) are loc la sfarsitul celor sase luni de cursuri de canto si de actorie aprofundate de 22 de tineri care, oripilati de "demonetizarea" cuvantului "vedeta", intentioneaza sa devina artisti. La marea adunare sunteti invitati si dumneavoastra pentru a va convinge ca in aceasta Companie nu se lucreaza precum in Guvern, cu usile inchise pentru ca "artistii" neamului sa faca in voie vocalize de sforaituri.

DEMONSTRATIE. Spectacolul va fi o imbinare de muzica, teatru si miscare scenica si este pus la cale de compozitorul Ionel Tudor, actrita Arabela Neazi (Teatrul Evreiesc de Stat) si Dana Dorian. Prezentatorul reuniunii de clasa va fi Catalin Maruta, iar Nicola (foto) va semna si ea condica, fiind prezenta pentru un microrecital. Nu va canta prea mult, pentru a-i lasa pe artistii-elevi sa demonstreze de ce sunt in stare.

Asteptam cu nerabdare sa vedem maine seara, la ArCub, ce a iesit din mana lui Scorpian (asa cum este alintata Dorian de Uscat si de Trofin). Printre copiii "profei" se numara Ioana Trasca, Vlad Constantin si Dragos Chircu - de nenumarate ori premianti ai festivalurilor de muzica usoara din tara. Pe lista fostilor elevi se afla Corina, Cristina Spatar, Serban Copot (Hiena) si Laurentiu Penca (Vierme), Cristiana Raduta, Liviu de la LA, Danny Stoicea (Firma), Cornel Sorian (Stigma).

×
Subiecte în articol: antimonden