x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

12 Oct 2006   •   00:00
IN NOIEMBRIE - Patrice, la Bucuresti
Combinand folk & reggae cu soul si blues, Patrice a inceput sa cante in 1999, a avut un turneu alaturi de Lauryn Hill si a inregistrat albumul de debut "Ancien Spirit" in 2000. Discul a avut recenzii foarte bune si s-a vandut (in Europa) in peste 150.000 de exemplare. Pana acum are patru piese devenite hituri: "How Do You Call It", "Sunshine", "Africanize Dem", "Done", la care se adauga "Soulstorm", extrasa de pe cel mai recent album, "Nile", aparut anul trecut. (A.R.)

DISEARA - Accident, in Preoteasa
La Club Old School (Preoteasa), grupul Accident (din Republica Moldova) isi lanseaza, la ora 21:00, primul album in limba romana, intitulat "Psychosport" si editat de A&A Records. Va fi lansare, urmata de cantare, iar concertul se anunta un recital de power metal deosebit de spectaculos. Grupul a luat fiinta in 1988 si primul album a aparut in 1992. Accident (un timp s-a numit Axident) la aceasta ora inseamna: Octav Casian - voce; Victor Panfilov - chitara, clape; Vova Sergheev - tobe; Victor Velk - chitara, Vlady Sateanu - bass. (A.R.)

EVENT - Vine Promoe la Preoteasa
Dupa turnee internationale, dupa aproape 400 de concerte, Promoe va concerta in sfarsit si in Romania. Evenimentul, organizat de Hades Records si Fat Ladies Events, cu sprijinul Yo!Raps, va avea loc sambata, 4 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa din Bucuresti. Liderul trupei, Looptroop, este unul dintre cei mai apreciati hip-hop-eri din Europa, iar concertul din noiembrie face parte din turneul de promovare a noului album, "White man’s burden". Turneul include si orasele Amsterdam, Paris si Berlin. (M.N.)

FESTIVAL - Jazz&more la Sibiu
In perioada 13-15 octombrie, la Sibiu, are loc cea de-a doua editie a Festivalului international de muzica contemporana. Printre cei care vor concerta in cadrul festivalului se numara: Jürg Solothurnmann, Matthew Mitchell, Ion Baciu Jr. Trio: Ion Baciu Jr, Pedro Negrescu, Tudor Parghel, Free Sound International Ensemble, Mircea Tiberian si multi altii. Evenimentele se vor desfasura in Sala Thalia si Cafeneaua Atrium si combina concertele cu actiuni multimedia, workshop-uri si colocvii. (M.N.)

×
Subiecte în articol: antimonden