x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

07 Sep 2006   •   00:00
TRAVESTITI FURATI. Dupa spectacolul sustinut intr-un club din Craiova, membrii trupei de travestiti "Toxice" s-au trezit fara hainele de strada: "A trebuit sa ne urcam in trenul de Baia Mare cu tinutele de scena, muieresti, au fost momente penibile. E clar ca cineva ne-a urmarit la club si ne-a furat gentile cu hainele de strada. Desi unii calatori au cam strambat din nas, cei cu simtul umorului ne-au cerut autografe", spun ei.

SHOW IN IRLANDA. Corina Chiriac a avut o vara "plina": la Festivalul Callatis a primit din partea postului Radio Romania Premiul pentru excelenta, iar de la Festivalul Mamaia s-a intors acasa cu Diploma de Excelenta acordata de TVR. Ca sa vedeti insa ca nu doar in tara este apreciata, va spunem ca ea a revenit ieri din Irlanda, unde a cantat pentru diaspora alaturi de Gabriel Cotabita. Maine, de Sf. Maria, Corina si Matilda Pascal Cojocarita vor participa la un concert organizat de complexul Onyx din Iasi.

PE TRICICLETA. Kamara, unul dintre solistii trupei Alb Negru, a strabatut drumul Constan-ta - Bucuresti pe o tricicleta: "Inainte de Festivalul Mamaia, unde am participat, am promis ca, daca trupa noastra va fi premiata, ceea ce s-a si intamplat, ma voi intoarce acasa pe o tricicleta veche". Aventura lui Kamara a durat 24 de ore si nu a fost lipsita de peripetii: "A fost un drum istovitor. Am mers si noaptea. A fost un chin, caci multe sosele nu sunt iluminate".

UN BATERIST PENTRU BANICA. Solistul Stefan Banica Jr a dat sfoara in tara ca se afla in cautarea unui baterist talentat. Cerinte: sa detina minime cunostinte muzicale, sa aiba experienta de scena, sa nu depaseasca varsta de 40 de ani si sa-i placa in mod deosebit rock&roll-ul. Doritorii isi pot trimite CV-ul pe adresa managerului Radu Groza, respectiv radu.groza@mediaservices.ro.

Grupaj realizat de Simona Ecovoiu

×
Subiecte în articol: antimonden