x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

03 Sep 2006   •   00:00

Optiune - Giulia, specializare in sexologie

In ciuda varstei inca fragede, fosta fata Candy e o indragostita fidela. De mai bine de patru ani, sentimentele Giuliei Anghelescu ii sunt dedicate lui Costin. Si pentru ca intretinerea focului intr-o relatie pare sa fie pasiunea ei, Giulia vrea sa se specializeze in sexologie dupa terminarea facultatii de Sociologie-Psihologie, unde inca e studenta. (D.C.)

Oare, de ce? - Oana nu e agreata de Madalin Voicu

Nici Madalin Voicu nu o are la inima pe iubita lui Pepe, Oana Zavoranu. El a declarat ca Pepe ar merita o altfel de fata: "O cunosc bine pe mama lui Pepe si stiu cat de suparata este din cauza acestei relatii. Pepe are multe calitati si sunt convins ca merita un alt gen de iubita". (Simona Ecovoiu)

Invitat de onoare - Ralu Ille, nuntas in America

La sfarsit de august, Radu Ille a facut un drum pana in America pentru a canta la nunta un vechi prieten. "Am renuntat la cateva concerte in Romania pentru ca prietenul meu m-a rugat sa-i fiu aproape la acest eveniment. In Denver (Colorado) m-am intalnit si cu o parte din membrii ansamblului in care am cantat si eu, in Valea Jiului", ne-a spus Ille. Gazdele i-au cerut sa aduca mai multe CD-uri si postere pentru nuntasii romani (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden