x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

29 Aug 2006   •   00:00
LONDRA - Ionut Dolanescu, prezentator de Miss
Solistul de muzica populara Ionut Dolanescu are o misiune grea la 24 septembrie: prezentarea unui concurs de Miss organizat la Londra. Romancele din Marea Britanie care au intre 18 si 30 de ani, sunt frumoase, sexy si dezghetate, originare de pe ambele maluri ale Prutului sunt invitate sa se inscrie pana la 17 septembrie la "Miss Romani in UK" si sa castige unul dintre premiile in valoare de 1.500 de lire sterline. Organizatorii evenimentului sunt ziarul Romani in UK si restaurantul romanesc 32 Old Bailey’s. (Dana Cobuz)

LA VARSTA DE 3 ANI - Cleopatra Stratan, bis la Chisinau
Dupa succesul inregistrat cu concertul sau de la Teatrul Nottara din Bucuresti, Cleopatra Stratan se pregateste sa cucereasca si Moldova. La 17 septembrie, basarabenii sunt asteptati la Palatul National din Chisinau pentru recitalul ei de 28 de piese. "Dupa concertul de la Chisinau, spectacole de doua ore cu Cleopatra nu vor mai fi. Cleopatra va mai participa la un concert, cel de la Sala Palatului din Bucuresti, tot in toamna, dar va fi o mare diferenta", a declarat Pavel Stratan pentru Flux. (Dana Cobuz)

MUZICA SI PICTURA - Alexandrina se expune
"Fata merge pe jos" si isi reia concertele. Dupa o perioada in care a cantat aproape in fiecare week-end la Caf... Deko, Alexandrina va sustine recitaluri la Gradina Green Hours din Bucuresti. Primul show va avea loc la 21 septembrie, ora 20:30. Frumoasa basarabeanca are in repertoriu compozitii proprii, pe versuri in limba romana, rusa si franceza. Talentata interpreta de la Chisinau mai pregateste si o expozitie, la Carturaresti. Alexandrina este de meserie artist plastic si si-a expus pana acum lucrarile doar in Republica Moldova. (Catalina Iancu)

CE MISTO! - Hara, printre minoritari
Iata ce poate face o colaborare romano-rroma: te poate urca pe scena unui festival. Cu recenta lor melodie, "Nuro shavo", baietii de la Hara, in randul… minoritarilor. Flavius Buzila &Co. au semnat condica la Festivalul Minoritatilor Nationale Pro Etnica 2006, eveniment care a avut loc la Sighisoara si care s-a incheiat duminica seara. Daca Desperado a cantat "Am cazanul meu" si "Mi-e o lene de ma doare", Hara lui Buzila i-a dat gata pe rromi cu piesa "Nuro shavo". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden