x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

27 Aug 2006   •   00:00
ADIO, L.A.! - Liviu, frizer intr-un serial tv
Solistul Liviu, cel cu carare pe mijloc, a abandonat trupa L.A. dupa ce a prins gustul actoriei in telenovela "Secretul Mariei": "Nu vreau sa mai cant cu L.A., ma gandesc la o cariera actoriceasca, dar si la una solo, in muzica". In noua productie tv, se pare ca va interpreta rolul unui frizer. El a mai declarat ca banii pe care i-a castigat din muzica i-a prapadit pe haine si pe distractii si ca abia acum i-a venit mintea la cap. (Simona Ecovoiu)

PRETENTII - Gyorfi, verighete made in Germania
Daniela Gyorfi s-a hotarat sa se faca femeie de casa, dupa ce a acceptat cererea in casatorie a iubitului ei, George Tal. Nunta este programata pentru finele anului, cei doi indragostiti avand timp berechet pentru pregatiri. Solista isi doreste verighete made in Germania. (Simona Ecovoiu)

CONCERTE LIVE - Un saxofonist pentru Morandi
Moga si Randi, pe scurt Morandi, sunt pregatiti sa cucereasca Europa cu varianta in limba engleza a hit-ului "Beijou"(Uh-la-la). Pentru a rupe gura targului la spectacole, ei au cooptat un tobosar si un saxofonist. Atentie! Au promis ca vor sustine doar concerte live! (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden