x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

06 Iun 2006   •   00:00
DEBUT SOLO. Mai bine de un an i-a trebuit Cristinei Rus pentru a urca pe scena cu o piesa noua. Primul sau single solo, "Viata mea", este scris de compozitorul grec Phoebus, autor a numeroase hituri ale Despinei Vandi. Aceasta piesa promoveaza albumul de debut solo al fostei Blondy, care se va intitula "O noua viata". Dupa ce va lansa discul, pe la sfarsitul lunii iunie, Cristina va pleca intr-un turneu prin tara, pentru a-si intalni fanii.

DEPARTARE. Dupa ce a pus Clujul pe foc cu duetul facut la Premiile MTV alaturi de Stefan Banica jr, Loredana s-a intors repede la Bucuresti. Graba sa era motivata de filmarile videoclipului pentru piesa "Departare", cel de-al doilea extras de pe albumul "Jamparalele". Clipul se va filma in apropierea Capitalei.

RUDELE ANNEI. Saptamana trecuta, Anna Lesko le-a cantat compatriotilor basarabeni chiar la ei acasa, in Piata Marii Adunari Nationale. Cea mai mare surpriza pentru Lesko a fost nu faptul ca publicul a cantat alaturi de ea, ci ca in culise au venit s-o vada numerosi verisori, unchi, matusi, prieteni, mama si sora ei.

TURNEU. Dupa mai multe concerte heavy metal cu nume mari si foarte mari, in Bucuresti sau alte orase din tara, o trupa de renume mondial intreprinde, pentru prima oara, un turneu in Romania. Este vorba despre Misanthrope, cel mai tare grup de metal francez la aceasta ora, cu 20 de ani de activitate si 12 albume oficiale la activ. Datele turneului: 8 iunie - Sibiu Club Stage, 9 iunie - Bucuresti Old School pe terasa, la Bucharest Metal Nights V- detalii si rezervari la www.metalhead.ro;10 iunie - Timisoara Metal Box, 11 iunie - Petrosani Barock, 12 iunie - Deva Rock Blues Jazz. Intrarea este 15 RON (150.000 lei) in toate orasele.

FESTIVAL. In zona turistica Raul Alb, de langa Resita, in zilele de 16 si 17 iunie, are loc "White River Rock Festival", organizat de Primaria municipiului Resita. 16 iunie: Vita de vie, Yanke (Iugoslavia), Amala, 17 iunie: Celelalte Cuvinte, Voices of Silence, Seven si Torchemade.

×
Subiecte în articol: antimonden iunie