x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Feb 2006   •   00:00

10 februarie 2006

DEDICATIE. Vama Veche ridica "Zmeul". Este titlul noului lor single, care va fi lansat, nu intamplator, in preajma Zilei indragostitilor. Piesa face parte de pe noul album Vama Veche. De asemenea, se regaseste si pe coloana sonora a filmului "Legaturi Bolnavicioase", regizat de Tudor Giurgiu, productie in care Tudor Chirila are unul dintre rolurile principale. "Este un cantec pentru cei care se iubesc. Este, in acelasi timp, un cantec pentru cei care au ramas doar cu amintirea unei mari iubiri. De Sfantul Valentin unii iubesc, altii isi amintesc. Vama Veche canta pentru toti. Pentru ca, de la Shakespeare, iubirea nu ocoleste pe nimeni", declara baietii de la Vama Veche. Videoclipul "Zmeului" va fi difuzat din 22 februarie. (Catalina Iancu)

ZITA BAMBI. Raluca de la Bambi a interpretat rolul Zitei din "O noapte furtunoasa". Piesa nu a fost jucata pe scena unui teatru important, fiind doar un spectacol- examen. Raluca a primit nota maxima: "Acest rol a fost o provocare pentru mine, pentru ca Zita este o femeie cu un caracter opus mie. Am intrat in pielea personajului, reusind sa fiu guraliva". (Simona Ecovoiu)

SUVENIRURI. Exista vedete si vedete. Unele insira o ditamai lista de cerinte pentru un simplu concert, altele n-au pretentii exagerate. Din categoria din urma face parte si Max Cavalera. Dupa cum stiti, Soulfly va concerta la 23 februarie la Sala Polivalenta a Centrului Regional de Afaceri din Timisoara. Max a solicitat gazdelor doar un tricou cu echipa nationala de fotbal a Romaniei, dar organizatorii, Fundatia Phoenix si The Note, ii mai pregatesc inca o surpriza. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden