x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

07 Feb 2006   •   00:00

7 februarie 2006

MARTISOR "EROTIC". Show-ul "art-erotic" "Storm of Feelings", realizat de Cornel Pasat si Cristi Ursu, va avea premiera la data de 8 martie, la Sala Palatului, de la ora 19:00. Atentie! Ca de obicei, accesul este permis doar domnitelor, carora, timp de doua ore, baietii de la Flamingo Boys vor incerca sa le trezeasca simturile adormite. Mihai Mitoseru va indeplini functia de prezentator, iar Pepe va sustine un recital la finalul show-ului.

LUMINITA I-A REFUZAT PE SUEDEZI. Solista Luminita Anghel a anuntat ca va prezenta, la TVR 1, alaturi de Catalin Maruta, finala nationala a Eurovisionului. Dupa ce anul trecut a obtinut locul al treilea la concursul cu pricina, suedezii i-au propus Luminitei sa ii reprezinte in 2006: "Nu-i pot trada pe romani, doar pentru ei particip la concursuri", avea ea sa declare.

FIZZ MANANCA LA BUNICA. Desi pozeaza in postura de macho, Fizz are, ca orice om, si slabiciuni. De pilda, in fiecare dimineata, este asteptat de bunica lui la micul dejun. El zice ca nu se omoara cu mancarea, acesta fiind doar un pretext de a mai sta la taclale cu cea care l-a crescut. Noroc ca cei doi locuiesc in apropiere, nu de alta, dar Fizz ar fi dat pe benzina cat n-ar fi costat ceaiul. ToboSarul vitezoman. Alex, tobosarul trupei Foisorul de Foc, a devenit un client permanent al politistilor de la circulatie, reusind, in doar sase luni, sa adune amenzi in valoare de aproximativ 16 milioane de lei: "Majoritatea le-am primit pentru depasirea vitezei legale. Urasc sa intarzii la intalniri, asa ca mai imi scapa piciorul pe acceleratie. Nu stiu insa cum se face, dar nu ratez nici un radar". Mai nou, Alex s-a inscris la cursuri de limba araba. El stie de ce!

SAPCA VIP LA LARGIT. Lui Marcel Pavel i-a placut atat de mult o sapca, incat a achizitionat-o, chiar daca era cu mult mai mica decat capul lui. S-a chinuit o vreme s-o poarte asa, ba chiar a incercat si cateva metode babesti. Pana intr-o zi, cand i-a venit geniala idee de a o duce la un centru de blanarie. Sotia lui a fost cea care i-a rugat pe angajati sa ii tina sapca pe un manechin. Acolo a stat cateva zile, fara insa a suferi modificari majore.

Grupaj realizat de Simona Ecovoiu

×
Subiecte în articol: antimonden