x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

01 Feb 2006   •   00:00
SOULFLY SE MUTA INTR-O SALA MAI MARE. Ca raspuns la cererea mare de bilete pentru concertul pe care il va sustine trupa Soulfly la Timisoara, organizatorii au decis sa mute evenimentul intr-o sala cu capacitate mai mare. Astfel, show-ul de la 23 februarie va avea loc in noua Sala Polivalenta a Centrului Regional de Afaceri din Timisoara, cu o capacitate de 2.000 de locuri. Trupa calatoreste cu un autocar special de turneu si isi transporta echipamentele de scena proprii cu un camion de 40 de tone. (Dana Cobuz)

BUENA VISTA SOCIAL CLUB REVINE LA BUCURESTI. Cachaito L"pez, "Guájiro" Mirabal, Manuel Galb·n si "Aguaje" Ramos, patru instrumentisti de baza ai proiectului Buena Vista Social Club, revin la Bucuresti, la doi ani dupa primul concert sustinut aici, alaturi de Ibrahim Ferrer. Impreuna cu alti sapte muzicieni din Havana, ei vor oferi un regal de acorduri cubaneze la 8 mai, la Sala Palatului, intr-un spectacol produs de Fundatia Phoenix. (Dana Cobuz)

VIP-URILE SE LASA EXPUSE. Vedetele RBA se duc la expozitie. Nu la o expozitie de pictura sau de sculptura, daca la asta v-ati gandit, ci la o expozitie de... nunti. In perioada 3-5 februarie, Etnic, Romancute, Haiducii, Steliana Sima si Simona Secrier (ex-Etno) vor oferi autografe la Romexpo, unde va avea loc evenimentul amintit. Se vor pune pe tava "retete" de specialitate si vor avea loc demonstratii oferite de "Ideal mariaj". Doritorii vor putea sa-si aleaga de la costume si invitatii pana la muzica si verighete. Pe scurt, nunta au, parteneri le mai trebuie! Mireasa mondenitatii va fi Cristina Rus. Desi n-a dus-o nimeni in fata altarului, ex-Blondy a acceptat invitatia de a poza in rochia alba de mireasa. (Catalina Iancu)

MUZICA FARA FRONTIERE. Rock, hip-hop, funk si electro in acelasi concert? Fundatia Phoenix zice ca se poate si anunta la 10 martie, la Preoteasa, un concert de muzica buna, cu trupe care canta pe bune si sterg granitele dintre stiluri. Gojira & Kosak (un proiect foarte tanar din zona muzicii electronice), Da Hood si Timpuri Noi. "Ideea concertului alaturi de Timpuri Noi si Da Hood mi-a venit, firesc, in urma colaborarii cu cele doua trupe, pe care de altfel le iubesc si le respect foarte mult, practic crescand cu ele", a declarat Gojira. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden