x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

27 Ian 2006   •   00:00

27 ianuarie 2006

PROVINCIALI PENTRU EUROVISION. Artistii romani au prins curaj dupa succesul inregistrat de Luminita Anghel si Sistem, care au ocupat locul al treilea in finala Eurovision 2005. In plus, castigatorul finalei nationale din acest an va intra direct in finala europeana de la Atena, de la 20 mai. Laureatii festivalului Mamaia 2005, proaspetii Provincialii, deja se vad castigatori, cu o piesa de dragoste compusa de Mircea Romcescu. (Dana Cobuz)

PITA, IN BELGIA. Regizat in 2005 de Dan Pita in Studiourile MediaPro, "Femeia Visurilor" va participa la cea de-a 22-a editie a Festivalului filmului de dragoste de la Mons, din Belgia. Festivalul (care se desfasoara intre 10 si 17 februarie) aduce in fiecare an nume de prestigiu ale cinematografiei mondiale precum "Les Choristes", pelicula nominalizata la Oscar pentru cel mai bun film strain in 2005. Irina Movila (foto), care acum detine un rol important in "Femeia visurilor", a facut parte din juriul acestui festival, in 2003. Detinator al Leului de Argint (1992) pentru "Hotel de lux", Pita construieste de aceasta data, impreuna cu scenaristul Rasvan Popescu, povestea unui regizor, Thomas (Dan Condurache), aflat la apogeul carierei. "Dan a suportat o serie de interdictii. Era dezbracat, ras, legat de pat si chinuit de femeile care tot zburdau pe langa el, ca Ulise in momentul in care aude cantecul sirenelor", ne-a spus razand regizorul. (Dana Andronie)

HOMO, LESBI, SEXXY. Mare eveniment, mare, asta seara, la Cafe&Terrace, incepand cu ora 17:00. Se lanseaza Switch, prima revista mondena dedicata minoritatilor sexuale din Romania. Pentru homosexuali si lesbiene, dar si pentru cei care vor avea curiozitatea sa vina la acest show, vor sustine un recital fetele de la Sexxy. Asadar, Claudia si Julia (foto) sunt doua fete destupate la minte, fara probleme si fara prejudecati. (Catalina Iancu)

HELCIUG CAUTA UN BOU. Dan Helciug a incheiat, de curand, filmarile la videoclipul "Se cauta un bou". "Este un clip satiric, la adresa domnitelor care traiesc pe spinarea barbatilor bogati. Boul fiind, de altfel, omul cu cardul", ne lamureste Helciug. In programul de lucru al trupei Spitalul de Urgenta este inclus si un megaspectacol, anuntat peste o luna la Sala Polivalenta, cu ocazia lansarii noului album. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden