x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Dec 2005   •   00:00
LESKO SI PORCUL GUTA. Anna Lesko nu este o tipa cu fite, asa cum lasa impresia. Invitata la matinalul "Dimineata cu Razvan si Dani" (National TV), solista a facut cunostinta cu porcul Guta, rasfatatul televiziunii. Ea n-a ezitat sa-l hraneasca, ba chiar a vrut sa-l si sarute, dar Guta, rusinat, i-a intors spatele. (S.E.)

CRACIUN CU 120 DE INSTRUMENTISTI. Desi Craciunul este o sarbatoare care se petrece in familie, Marcel Pavel va avea alaturi, pe 24 si pe 25 decembrie, nu sotia si copiii, ci Filarmonica de Stat a Moldovei si Orchestra Populara condusa de Nicolae Botgros. In concertele pe care le va sustine la Chisinau, Pavel ii are ca invitati pe dirijorul Ionel Tudor si pe Monica Anghel. 120 de artisti instrumentisti il vor acompania pe solist, care va interpreta atat colinde, cat si muzica populara, clasica si pop. (Dana Ciobanu)

BOTE PA RUSKI! Catalin Botezatu este un creator de moda fara concurenta in Romania. Abia ce si-a adjudecat titlul de "Creatorul anului" (la Bucharest Fashion Week), ca s-a si carat in mare taina la Monte Carlo, pentru a mai inhata titlul de "Cel mai activ exponent al imaginii noii Europe de Sud-Est". Apoi s-a dus repede la Moscova pentru a prezenta un show de moda, iar astazi va fi la Chisinau, unde-si va prezenta ultima colectie in fata presedintelui Voronin si a oficialitatilor politice ale Republicii Moldova. De altfel, bilantul lui Bote pe 2005 e coplesitor: 13 prezentari de moda peste hotare, trei premii internationale obtinute in Europa si in Asia, precum si aparitii in reviste de specialitate (Book Moda sau Elle). Show-ul de la Chisinau va fi transmis in noaptea de Revelion pe postul national de televiziune din Moscova si cel din Republica Moldova.

URMEAZA GENERATIA "FLAMENCO PASION 2". Spectacolul "Flamenco Pasion" de la Sala Palatului a fost o provocare si un rasfat al simturilor. Trupa lui Angel Munoz a dansat de a rupt scena si inimile tuturor spectatorilor. De durere... c-a durat prea putin! Una dintre dansatoarele focoase, Charo Espino, este sotia lui Angel si sora celeilalte, Maribel Espino. Iar stirea-bomba este ca au aflat cu doua zile inainte de spectacol ca sunt insarcinate! Chiar si asa (sau poate tocmai de aceea), ritmul, gratia si pasiunea lor au atins paroxismul. (C.D.)

×
Subiecte în articol: antimonden