x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

06 Dec 2005   •   00:00
TROFEU IMPOZITAT. Mihai Traistariu a participat la Festivalul "Banja Luka 2005", ce s-a desfasurat saptamana trecuta in Banja Luka din Bosnia si Hertegovina. Cum deja ne-a obisnuit, fiind considerat un rasfatat al premiilor internationale, solistul roman s-a intors acasa cu trofeul: "M-am suparat pe ei, pentru ca mi-au impozitat premiul, desi valoarea lui a fost de 6.000 de dolari. Am ramas doar cu 4.800 de dolari". (Simona Ecovoiu)

LECTIE DE JAZZ. Ce diferente exista intre un concert de jazz dintr-o metropola si unul din caminul cultural dintr-un sat? Aproape nici una. "In Occident, as putea sa spun ca atmosfera din comunitatile mici era chiar mai calda. Cred ca si noi ar trebui sa oferim evenimente culturale si in alte locuri decat in marile orase", spune Harry Tavitian. Drept pentru care celebrul pianist va oferi un "concert-lectie" la 8 decembrie la Casa de Cultura din Valenii de Munte.

S-A INCALTAT PRIN INTERNET. Mihaela, solista trupei Class, si-a achizitionat o pereche de cizme mai altfel. Unicat. Nu si le-a cumparat din vreun magazin bucurestean si nici n-a facut comanda la marii nostri "cizmari", ci a ales varianta Internetului: "Le-am comandat de pe site-ul NEW ROCK, din Germania. Am dorit sa-mi coasa si petice din piele colorata, in forma de flacari. Astfel, sunt convinsa ca nimeni in tara nu mai are unele la fel". Mihaela a platit pentru ele 200 de euro. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden