x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

30 Noi 2005   •   00:00
IA BETACAROTEN. Razvan Fodor (ex-Krypton) si-a deschis, impreuna cu colegii sai, tobosarul Linda si basistul Marcis, restaurantul "Perfetto". La inaugurare, desi afara nu s-au inregistrat mai mult de cinci grade, Razvan parea venit de la Miami, adica foarte bronzat: "Merg la solar, dar nu foarte des, pentru ca nu am timp. Am aflat insa un secret pentru a-mi pastra bronzul: iau pastile de betacaroten". (Simona Ecovoiu)

UN BARBAT-MODEL. Dupa ce a castigat premii in tara si in strainatate, Daniel Ciobanu a cucerit si Asia, unde a lucrat patru luni. Daniel este imaginea Nokia in Asia, Sony si Opel. A facut editoriale pentru celebre case de moda precum Dior, Gucci si Fosyl. Mai nou, revista Female Guide din Singapore l-a declarat, in noiembrie, "Barbatul lunii". Zilele trecute, la Bucharest Fashion Week, Daniel Ciobanu a fost desemnat "Modelul masculin al anului 2005". (Catalina Iancu)

PROMOVARE IN ELVETIA. Tinereii din trupa Conekt au noroc. Chiar din aceasta saptamana, videoclipul piesei "Prea periculos" va intra in promovare pe postul muzical de televiziune VIVA. Sa nu credeti ca sunt atat de valorosi, incat sa fie ceruti in strainatate! Norocul li se trage de la directorul casei lor de discuri, Peter Vosseler, care se intampla sa aiba afaceri in Elvetia. (Dana Ciobanu)

LOOK À LA ANDRA. Cantareata organizeaza competitia "Look à la Andra", ce se deruleaza pe parcursul a doua saptamani. Concurentele trebuie sa trimita la adresa o fotografie recenta, insotita de cateva randuri, prin care sa o convinga pe solista ca este cel mai inrait fan al ei, plus codul de bare de pe coperta albumului "Ramai cu mine". Castigatoarea va fi aleasa la 10 decembrie, ora 17:00, la Carrefour Orhideea si va primi cadou o sedinta foto, incluzand vestimentatie, make-up si hair-styling. (Catalina Iancu)

IMPACT, IN IRLANDA. Mai putin pentru bani si mai mult pentru obraz, Cristina si Rares din trupa Impact isi fac bagajelul pentru a pleca in Irlanda, cateva zile. Comunitatea romaneasca de acolo le-a organizat cateva aparitii "artistice", nu foarte bine remunerate, dar care dau bine la notorietate. Basca, si irlandezii trebuie sa stie ce inseamna "Babe"! (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden