x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

29 Noi 2005   •   00:00
ANNE’S SI-A LUAT CAL. Solista Anne’s (foto) si iubitul ei, Dan Anghel, si-au cumparat, recent, un Mustang. Nu, nu este vorba despre o masina, ci despre un cal de rasa, care valoreaza circa 15.000 de euro. Insa, pentru ca animalul a fost cumparat de la un foarte bun prieten, pretul a scazut la "doar" 6.000 de euro: "In viitorul apropiat speram sa ne luam si un teren, caci avem de gand sa avem o herghelie". (Simona Ecovoiu)

SPANZURAT DE UN POM. Vali Craciunescu pregateste videoclipul "Money, Money" impreuna cu Ioan Carmazan, regizorul care anul trecut l-a distribuit pe solist in filmul "Margo". Productia muzicala abunda de scene suprarealiste, asa ca, de dragul artei, Vali s-a lasat spanzurat de un pom (nu pe bune, fireste!). "Cred ca videoclipurile pline de fete dezbracate care isi misca languros soldurile sunt perimate. Romanul are nevoie de ceva nou, dar mai ales de muzica adevarata", spune el. (Simona Ecovoiu)

ANDRA SI COPIUTA. Stiati ca Andra isi cauta o sosie? Dar iata de ce: "Din cauza deselor atentate si pentru ca orice persoana publica (mai mult sau mai putin admirata!) se teme pentru viata ei". Ajutata de casa de discuri, ea a decis sa isi aleaga "clona" printr-un concurs. De la PR citire intelegem ca Andra isi cauta o "copie" pe care o machiaza, o imbraca frumos si o scoate la inaintare in fata "atentatorilor", in timp ce ea, Andra, se poate plimba linistita pe strada. Asta e ca-n bancul ala: "De ce merg femeile prin desert cu un pas inaintea barbatilor? Pentru ca mai sunt mine". (Catalina Iancu)

CONCURS SPONSORIZAT. Duminica seara s-a incheiat Bucharest Fashion Week, cu tot cu balbele prezentatoarei Valentina Pelinel. A plouat cu premii pentru designeri, Catalin Botezatu primind Premiul de excelenta, iar Zina Dumitrescu, Premiul pentru intreaga activitate. Cel mai disputat (sau discutat) premiu a fost BMW-ul seria 1, pus la bataie in concursul Top Model. Trofeu pe care l-a castigat (sau mai degraba l-a primit) iubita lui Irinel Columbeanu, pe numele ei Monica Gabor (foto). Fosta Miss Bacau in varsta de 17 ani si-a vazut visul cu ochii. Nu va mai fi nevoita sa stea pe bancheta din spate a Rolls-Royce-ului, ci are de acum propria bijuterie pe patru roti. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden