x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

26 Noi 2005   •   00:00
"UH LA LA" LA BULGARI. Daca O-zone a cucerit Europa, iar Akcent a patruns in Franta, Germania si Olanda, Morandi s-a multumit sa treaca granita la vecinii nostri bulgari. Bun si-atata, daca ne gandim ca floarea cea vestita a vedetelor din muzica n-a iesit din tara, decat cel mult sa faca shopping. Trupa lui Marius Moga a fost invitata recent sa sustina un show la deschiderea unei discoteci din Sofia. In plus, Morandi&Co isi vor lansa in Bulgaria albumul "Reverse", care contine si single-ul Beijo (Uh la la). (Catalina Iancu)

MELCII SI ELEFANTUL. Castigatori ai unui concurs de talente organizat acum vreo doi ani de casa de discuri A&A Records, rockerii basarabeni din trupa Snails (in traducere din engleza "melcii") isi lanseaza primul album si in Moldova. Astazi, in clubul "Black Elephant" din Chisinau, "melcii" cauta celebritatea la ei acasa. Asta, dupa ce si-au facut intrarea pe piata din Romania cu albumul "Undeva". De ce intarzierea? "La noi, piata nu prea are putere de absorbtie - lumea nu are bani ca sa cumpere produsul muzical", au declarat ei unui ziar moldovenesc.

DISC DE AUR SI RE-EDITARE PENTRU DJ PROJECT. Gino, Elena si Maxx, adica DJ Project, au implinit luna trecuta cinci ani de la infiintarea grupului. La scurt timp de la aniversare se pregatesc sa primeasca primul lor Disc de Aur, acordat pentru vanzari de peste 30.000 de unitati si sa lanseze primul lor album dublu intitulat "Soapte". Ambele evenimente vor avea loc saptamana viitoare, in direct, in emisiunea lui Teo Trandafir. (D.C.)

S-AU AFISAT DUPA AFIS. Cum s-a gandit Catalin Maruta sa le dea peste nas celor care l-au "cuplat" cu Andra? A pus la cale un scenariu pe care l-a transmis, zilele trecute, in direct, la "Trezirea la Realitate". Concret, matinalul Maruta si cantareata care stie ce vor fetele (dar si ce vor baietii) si-au spus, in direct, "Vreau sarutarea ta!". Dupa care s-au pitit dupa afisul solistei. Probabil ca asta va da si mai mult apa la moara gurilor rele, care vor umfla si mai mult povestea de dragoste care practic nu exista. Oare n-ar fi fost mai simplu sa se prezinte ca doi amici ce sunt? (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden