x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

25 Noi 2005   •   00:00
VINDE OUA SI PREZERVATIVE. Desi locuieste in Constanta, solistul Mihai Traistariu si-a deschis, in Bucuresti, doua magazine cu de toate: "Am investit in aceasta afacere suma de 40.000 de euro, dar nu regret, caci imi aduc profit. Le-am aprovizionat cu de toate, de la lapte si oua pana la prezervative. Magazinele sunt deschise nonstop, iar noaptea cele mai mari vanzari se inregistreaza la «caciulitele de protectie»". (Simona Ecovoiu)

O BALERINA PENTRU HARRY POTTER. Alina Cojocaru, prim-balerina Companiei Regale de Balet de la Covent Garden, va prezenta, la Sala Palatului, la data de 7 decembrie, spectacolul "Don Quijote". Printre fanii ei se numara regina Angliei, dar si politicienii romani Ion Iliescu si Razvan Ungureanu, care au declarat ca ii apreciaza talentul artistic. Dupa ce a citit toate cartile Harry Potter, balerina de talie internationala si-a manifestat dorinta ca aceste povesti fantastice sa fie transpuse intr-un spectacol de balet. Cu ea protagonista. (Simona Ecovoiu)

TORT IN FORMA DE SCENA. Silvia Launean, D’La Vegas, a fost nevoita sa-si intrerupa inregistrarile noului album pentru a pleca in Franta la iubitul ei, de profesie aviator, caruia doctorii ii pusesera diagnosticul leucemie: "Am trecut prin momente cumplite, am crezut ca va muri. Nu era vorba de leucemie, ci de anemie, dar, oricum, n-am revenit in tara pana nu l-am pus pe picioare. In semn de recunostinta, el mi-a daruit, de ziua mea, un imens tort in forma de scena". Cei doi indragostiti s-au cunoscut intamplator, asta-vara, la Aeroportul Otopeni: "El m-a abordat in timp ce asteptam o prietena", ne-a spus Silvia. (Simona Ecovoiu)

STRATAN NR. 2. Fratele lui Pavel Stratan, Nelu, nu are de cantat amintiri, ci muzica de care piata este deja plina: latino, pop-rock, disco-dance, R&B. Nu se sperie de concurenta, asa ca, la 10 decembrie, isi va face debutul discografic, in Republica Moldova, cu "Ultima noapte". Nelu este convins ca Romania il va primi cu bratele deschise, asa ca se gandeste la o lansare si peste Prut. Totusi nu-si doreste sa profite de notorietatea fratelui sau. "Acolo nu depinde de relatii. Poate asta merge la noi, dar in Romania muzica se promoveaza pe cu totul alte principii", a declarat Nelu pentru un ziar basarabean. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden