x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

24 Noi 2005   •   00:00
IVASCU, "ALTOIT" DE BITANEASCA. George Ivascu a "furat-o" de la Rodica Popescu Bitanescu. In timpul filmarilor la "Cuscrele" (National TV, ora 20:00) Aristide trebuia sa fie palmuit de sotia sa, Minodora. Actrita i-a ars o pereche de palme lui George Ivascu de i-a inrosit obrajii. In plus, Bitaneasca trebuia sa-si intampine sotul cu un facalet in mana. Numai ca, din neatentie, artista a scapat "obiectul muncii" drept in tampla lui George. Iar micutul ghinionist s-a vazut obligat sa filmeze in zilele urmatoare cu un ochi umflat de parca luptase in ring cu Doroftei. (Catalina Iancu)

MANELIST SA FII, NOROC SA AI! Vali Vijelie nu se poate plange de noroc. Vorba ceea: berzei chioare ii face Dumnezeu cuib. Plecat sa se "distreze" cu un grup de prieteni, manelistul Vijelie s-a oprit si intr-un cazino, pentru a-si incerca norocul. Nu a pierdut banii mizati ci, dintr-o miscare, a castigat 6.000 de dolari, sub ochii amicilor lui de la Flamingo Boys. "Norocul incepatorului" este echivalent cu suma pe care ar lua-o pe cantarea la o nunta de fite. In aceste conditii, poate nu ar fi rau ca Vijelie sa se lase de cantat manele si sa treaca mai des prin cazinouri, pentru rotunjirea bugetului familiei. Parca-i si auzim pe patronii acestor localuri poreclindu-l "Vijelie paguba".

COCA, SOLISTA IN RUSTIC. Marti, cu ocazia Zilei Libanului, a avut loc la Hotel Phoenicia o grandioasa petrecere, la care au fost invitati oameni de afaceri libanezi si romani, dar si cateva vedete autohtone. N-au lipsit nici matinalii postului OTV, prilej de a afla ca prezentatoarea Cristina Coca se va relansa in muzica. Daca in adolescenta a cantat doar muzica populara, ei, iata ca, de data aceasta, o va da pe etno dance, in calitate de membra a trupei Rustic. (Simona Ecovoiu)

AXINTE EDUCA TINERETUL. Florin Petrescu de la Vacanta Mare va inaugura la Fetesti, duminica, ora 15:30, Complexul Mix Music: "Dupa sase luni de munca si investitii suntem mandri ca am reusit sa transformam un teren viran intr-un mini complex destinat educarii si promovarii copiilor, dar si al distractiei tinerilor din orasul ialomitean". Va avea loc si un show, sustinut de 3rei Sud Est, grupul umoristic Comedy Show si Mihai Mitoseru. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden