x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Noi 2005   •   00:00
IAR VINE CINDY CRAWFORD! Radu Teodorescu, antrenorul de fitness al starurilor americane, a revenit in tara pentru a-si promova exercitiile de intretinere corporala, atat la Herculane, cat si la Studioul "Radu Fitness" din Bucuresti: "Cindy Crawford, Matthew Broderick, Jennifer Lopez, Linda Hamilton, Susan Sarandon sunt doar cativa dintre celebrii mei elevi". Desi s-a mai vehiculat aceasta idee, el a promis ca o va aduce pe Cindy Crawford in Romania, anul viitor, in luna martie. (Simona Ecovoiu)

DJ PROJECT, VIDEOCLIP GRATIS. Actorul Mihai Mitoseru a constatat cu mahnire ca relatiile lui cu o femeie nu dureaza mai mult de trei zile: "Parca as fi blestemat! Nu gasesc pe cineva care sa-si mai doreasca o relatie!". Cu toate acestea, sambata, Mihai s-a distrat in Club Imperial cu o blonda draguta, pe care a tinut-o numai in brate. Ba chiar a invitat-o la dans in timpul concertului sustinut de DJ Project. Despre formatia care anul acesta a fost pe val va spunem ca tocmai a terminat filmarile pentru noul videoclip, ineditul constand in faptul ca productia nu i-a costat pe artisti nici macar un leu. Secretul? Clipul muzical a fost realizat in timpul unui spectacol sustinut la Timisoara. (Simona Ecovoiu)

COTABITA A RENUNTAT LA TIGARI. Dupa zeci de ani in care a fumat ca un turc, solistul Gabriel Cotabita a declarat pentru X-Magazin ca s-a hotarat sa renunte la acest viciu.

Se pare ca femeile din preajma lui l-ar fi adus pe drumul cel bun, amintandu-i ca fumatul cauzeaza nu doar cancer, ci si... impotenta! In plus, hainele lui vor mirosi acum mai frumos... (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden