x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

19 Noi 2005   •   00:00
ALAMURI LA BBC. Fanfara Ciocarlia pare ca se afla in topul preferintelor vizitatorilor site-ului bbc.co.uk, la pagina nominalizarilor pentru Premiile World Music 2006. Tiganii din Zece Prajini se afla printre cei patru candidati din categoria Europa si au adunat, pe site, cele mai multe comentarii de la admiratori din Germania, Franta, Spania, Cehia si Romania. Toate mesajele se incheie cu speranta ca "diavolii" alamurilor vor castiga. Fanfara Ciocarlia isi disputa acest premiu cu Armenian Navy Band (Armenia), Enzo Avitabile e Bottari (Italia) si Mariza (Portugalia). (Dana Ciobanu)

CONCEDIU MEDICAL CU FORTA. Noua gazda a Tonomatului DP2, Stefan Lungu, s-a incapatanat sa vina la "munca" zile in sir, desi avea febra de 39 de grade. Ba a mai si obtinut audiente mari. Boala s-a agravat, ajungand sa-i afecteze un plaman. Nici atunci, Lungu nu a vrut sa se interneze, asa ca directorul postului TVR 2 l-a fortat sa stea acasa, pana la insanatosire, introducand filme artistice pe spatiul orar al Tonomatului.

"GHI ROMANO" - SUFLET DE TIGAN. Unul dintre cele mai mari spectacole - proiect organizat in Romania - dedicat traditiilor si obiceiurilor populare romani va avea loc la 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti. "Ghi Romano" - Suflet de tigan incearca sa prezinte o fata pozitiva a etniei rromilor din Romania, intr-un maraton de obiceiuri, dansuri, muzica si traditii tiganesti. Spectacolul este pus in scena intr-o maniera teatrala, in doua acte si zece tablouri distincte, trecand prin nastere, iubire, misticism, obiceiuri traditionale, nunta.

STRATAN ISI DEAPANA "AMINTIRILE" LA BUCURESTI. Cantaretul basarabean a planuit un concert de proportii pentru a-si lansa cel de-al treilea volum al "Amintirilor din copilarie". Povestile lui vor fi cantate la 22 noiembrie, de la 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti. Albumul contine 12 piese, care continua povestea eroilor de pe discurile precedente: "Du-du", "Armata", "Tatal meu", "Nunta", "Copacul vietii" etc. Pavel Stratan va sustine acest concert alaturi de Platonic Band, formula deja consacrata cand este vorba de evenimente speciale. Biletele se gasesc la Sala Palatului si la magazinul Muzica. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden