x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

15 Noi 2005   •   00:00
PREMIAT DE PRIMARIE. De 11 ani, George din trupa Body&Soul imbina afacerile cu muzica. Cantaretul este proprietarul Companiei Inorogul, distribuitoare de membrane naturale si artificiale pentru mezeluri. Pana si autoritatile locale i-au recunoscut talentul de director, primind recent, din partea primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu, o diploma de merit: "Ma simt foarte mandru si recunosc ca am muncit mult ca sa dezvolt aceasta afacere, cu atat mai mult cu cat si muzica imi ocupa timp". (Simona Ecovoiu)

FABIOLA NU MAI VINE. Concertul Fabiolei de la Cuba, diva muzicii peruane, intitulat "Memorias del Alma" ("Memoriile sufletului"), nu va mai fi prezentat la Bucuresti, asa cum fusese anuntat de Memento Music. A nu se intelege ca celebra interpreta ar fi refuzat oferta, mo-tivul fiind de cu totul alta natura. Mai exact, nu toata echipa tehnica a reusit sa primeasca la timp viza. Organizatorii au pierdut, la aceasta faza, 12.000 de euro, bani ce au fost investiti pe perioada sederii ei in Romania, in luna septembrie, cand Fabiola a fost invitata in Capitala pentru a vedea Sala Palatului, locul unde urma sa se desfasoare show-ul. (Simona Ecovoiu)

SOLICITATE DE MILITARI. In urma votarii pe Internet a elevilor, Heaven a fost ales drept cel mai sexy grup de fete din Romania, asa ca nu e de mirare ca cele mai multe concerte sunt sustinute in licee si in scoli. Elevii mai indrazneti si-au manifestat dorinta de a le inlocui cu acritele profesoare, caci, deh, ce frumos ar fi sa-ti predea algebra o profa atat de sexy! Mama unui baiat din clasa a XII-a le-a rugat pe soliste sa corespondeze cu fiul ei, pe durata stagiului militar, pentru a-i face baietelului armata mai usoara. Sambata, Roxi a implinit varsta de 24 de ani, sarbatorindu-si ziua alaturi de prieteni, la Restaurantul Phillipe. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden