x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

14 Noi 2005   •   00:00
MARIJUANA, FATA DE CASA. Dupa o adolescenta rebela, iata ca Dana Coteanu (26 de ani), zisa si Marijuana (foto), s-a asezat sambata la casa ei. Mai pe inteles, fosta interpreta de hip-hop s-a casatorit, la Ploiesti, cu Dumitru Simion (36 de ani). Luna viitoare, Dana va aduce pe lume o fetita, iar cei doi insuratei s-au gandit deja la nume, Alicia fiind cel ales. Cine se mai astepta ca Marijuana, care cu catva timp in urma a urmat un tratament de dezintoxicare, sa se transforme radical? A renuntat la coditele impletite, la machiajul strident, la anturajul vechi. Impreuna cu sotul ei si-a deschis un magazin de bijuterii, pe care le face singura, dupa idei proprii. (Simona Ecovoiu)

TUNS LA CHELIE. Mihai Traistariu s-a vazut nevoit sa renunte la plete pentru noul sau videoclip, intitulat "Iti dau": "M-au convins cei de la casa de discuri sa-mi schimb look-ul. Si, uite asa, in nici cateva minute, am ramas fara plete". In clipul regizat de Iulian Moga, fratele compozitorului Marius Moga, Mihai va interpreta rolul unui baiat de cartier: "Nu vom filma intr-un cartier bucurestean, cum multi s-ar astepta, ci intr-un decor de la Buftea, unde a fost realizat de curand un film rusesc". (Simona Ecovoiu)

"PERICOL DE EXPLOZIE". Baietii din Trupa Sistem, care sambata seara au sustinut un show in Club Casino Imperial, si-au adus cu un camion butoaiele. Zoli, solistul formatiei, care a rupt gura la Eurovision, a declarat ca nu mai foloseste butoaie de muraturi sau varza, ca la debut, ci de... combustibil. Mai nou, ei au facut reclama la o companie de telefonie mobila, rotunjindu-si veniturile cu zeci de mii de euro. (Simona Ecovoiu)

FARA VERIGHETA. Daniel Buzdugan era cat pe ce sa strice o casnicie cu farsele sale: "Un tip m-a rugat sa-i sun sotia si sa-i spun ca umbla cu alta, plus ca a lasat-o gravida. Cand am sunat-o pe nefericita, aia l-a dat afara din casa, inainte sa o avertizez ca este o gluma. S-au impacat in cele din urma, dar eu m-am simtit tare prost". Si Daniel este casatorit, dar evita sa faca misto pe seama partenerei sale de viata, medic stomatolog de profesie. Singurul lucru care o deranjeaza este faptul ca Buzdugan nu poarta verigheta: "La nici doua zile dupa nunta am dat-o jos, caci ma deranja". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden