x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

12 Noi 2005   •   00:00
SPATAR CALARE. Mai de dragul iubitului sau, Mirco Maschio, mai la gandul ca acest sport o va ajuta sa-si "sculpteze" intr-un mod natural partea dorsala, Cristina Spatar s-a apucat de calarie. Pana acum l-a insotit de cateva ori pe Mirco la o baza hipica cu traditie, in apropierea unui castel din Ungaria, situat la vreo 40 de kilometri de Arad. "Mi-a cumparat haine, casca de protectie si cizme de calarie din Italia, mi-a angajat un instructor care vorbeste italiana si mi-a cumparat o iapa pe care o cheama Hara. Iar el are un cal pe nume Tacticus, castrat si foarte bland", ne-a spus Cristina. (Dana Ciobanu)

NORMA DE LANSARI. Cine si pe unde se mai lanseaza? Trei zile de noutati scoase pe banda: Andra isi va promova noul album luni, la "Teo". "Ma simt ca un copil in dimineata zilei de Craciun, care stie ca a fost cuminte tot anul si asteapta cadourile pe care si le-a dorit mult-mult", a declarat interpreta. Pepe isi deschide "Inima nebuna" marti, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan, unde va avea loc vizionarea videoclipului cu acelasi nume. Din partea casei (de discuri) latino-loverul va primi si "Discul de platina" pentru cele peste 100.000 de unitati vandute din albumul amintit. Miercuri, la ora 20:00, in Kristal Club, Anda Adam isi lanseaza albumul "Confidential", dupa care va sustine un show cu public. (Catalina Iancu)

AKCENT PARIZIAN. Adi, Mihai, Marius si Sorin au plecat miercuri in Franta pentru a-si promova single-ul "Kylie", varianta in limba engleza a piesei "Dragoste de inchiriat". Baietii de la Akcent vor participa la emisiunea "Hit Machine", difuzata de canalul M6. Aceasta este unul dintre cele mai incisive show-uri muzicale, cei doi prezentatori fiind recunoscuti pentru stilul direct si acid cu care isi trateaza oaspetii. Invitatia a sosit dupa ce Akcent a intrat direct pe locul 21 in topul vanzarilor din Franta cu single-ul "Kylie". Emisiunea "Hit Machine" cu Akcent va fi difuzata astazi, pe M6, incepand cu ora 11:00, ora Romaniei. Baietii au mai participat la emisiunea "Kahai" a postului de televiziune FILLE TV. Saptamana trecuta, cei patru au fost intr-un miniturneu de promovare a lui "Kylie" in Olanda si Belgia. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden