x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

07 Noi 2005   •   00:00
BANICA FENTEAZA ZIARISTII. Andreea Banica (Blondy) a luat aminte dupa ce i-au fost fotografiati bikinii si nu numai atat. La ultimul eveniment monden, ce a avut loc vineri seara, la Fabrica de Bere Tuborg, solista le-a atras atentia ziaristilor cum ca, pe sub fustita de o palma, poarta... pantaloni scurti. Sac! Cu toate acestea, nu s-a mai aplecat ca de obicei, iar de fusta a tinut mai mereu. De ce oare n-o purta pantaloni, caci ar scapa de toate belelele. In plus, nici n-ar raci. In ceea ce priveste cariera ei muzicala, Andreea ne avertizeaza ca ne mai pregateste o surpriza. E vorba despre un nou videoclip, in care va canta alaturi de un debutant. (Simona Ecovoiu)

MORANDI, IN CUSCA. Inconjurat de sase dansatoare, dintre care doua sunt ciocolatii, controversatul solist Morandi a sustinut, sambata seara, un recital, in Club Casino Imperial. El si-a facut intrarea pe scena pe masura locatiei, adica timp de cateva minute a cantat si a dansat in cusca frecventata de stripteuse. Nu s-a dezbracat, asa cum s-ar fi asteptat asistenta. Nici macar la ochelarii de soare nu a renuntat, dar, deh!, acesta este look-ul sau de la debut. (Simona Ecovoiu)

BALAN E O "STRAINA". Intr-un studio din Bucuresti, fosta Andr..., Andreea Balan (foto), a filmat un nou videoclip, in regia lui Dragos Buliga. Povestea se desfasoara in cadrul a doua decoruri de interior, unul foarte cald si primitor (cu mobilier rustic, semineu si lumanari), celalalt rece si impersonal, deteriorat de trecerea timpului. Filmarile pentru "O straina" nu s-au soldat nici cu accidente, nici cu faze memorabile, cu exceptia "bataii cu perne" dintre cei doi "iubiti", secventa care nu facea parte din scenariul initial, dar a fost luata in calcul pentru montaj, pentru ca este amuzanta. (Dana Ciobanu)

CANTA CLEOPATRA STRATAN! Pavel Stratan trebuie sa fie un tata mandru. Fiica sa, Cleopatra, in varsta de doar 3 ani, a "pus voce" pe albumul pe care basarabeanul il va lansa la sfarsitul acestei luni. De fapt, este vorba de o piesa integral interpretata de micuta, "Mama". Tot auzindu-si tatal cantand aceasta melodie prin casa, Cleopatra a inceput sa-l ingane, iar Pavel a dus-o la studio pentru a-i inregistra vocea. La primavara ar vrea sa-i faca si un videoclip, pentru ca fetita sa aiba o amintire mai "consistenta" a acestui moment. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden