x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

03 Noi 2005   •   00:00
"TARUL MODEI". In cadrul evenimentului "Creatiile anului 2005", organizat de Cosmopolitan Models la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti, Catalin Botezatu a primit o noua distinctie pentru "Cea mai premiata colectie a anului 2005 peste hotare". "Sukar Collection" a obtinut in acest an "Marele Premiu" la "Bali Fashion Week", la "Islanda Fashion Week" si la Malta. Aceeasi colectie se regaseste din nou in paginile celebrei reviste Book Moda, de aceasta data la sectiunea AltaModa/haute-couture. Iar revista germana Der Stern a alocat creatiilor lui Botezatu doua pagini. Pozele au fost realizate de reporterii germani in aceasta vara la Bucuresti, iar in reportajul amintit, designerul roman este numit "tarul modei romanesti" si un concurent direct al presedintelui Basescu la capitolul popularitate. (Catalina Iancu)

TORA, FARA NURCA. Actrita Tora Vasilescu a fost la un pas de a face o criza de isterie, cand a constatat ca i-a disparut gulerul de nurca. Incidentul a avut loc marti seara, la Hotel Intercontinental, in cadrul unui eveniment monden. Intr-un final, misterul a fost elucidat. Intrucat Tora isi lasase gulerul in culise, alaturi de hainele manechinelor, la plecare, una dintre fete l-a bagat in traista. Doar ea stie daca a fost doar neatenta sau pur si simplu a dorit sa aiba un suvenir marca VIP. Important este ca blana a fost inapoiata stapanei, cu scuzele de rigoare. (Simona Ecovoiu)

ALINA COJOCARU, LA SALA PALATULUI. Prim-balerina Companiei Regale de Balet de la Covent Garden, romanca Alina Cojocaru, vine cu "Don Quijote", la Sala Palatului, la 7 decembrie. Desemnata cea mai buna balerina in cadrul Festivalului "Monaco Dance Forum", la Gala Premiilor Nijinsky, Alina n-a uitat de unde a plecat si revine in tara sa de bastina de cate ori are ocazia. In 2002 a aparut prima data pe o scena romaneasca, interpretand alaturi de ansamblul Operei Nationale rolul titular din "Giselle". Ion Iliescu (presedintele Romaniei la acea vreme) i-a conferit Ordinul National de Merit in grad de Cavaler. Un an mai tarziu, a revenit in Romania pentru a dansa cu Johan Kobborg, in cadrul Galei de balet din Festivalul International "George Enescu". Ne vom bucura si anul acesta de gratia si talentul celebrei balerine, cu ocazia spectacolului pe care il va sustine alaturi de partenerul ei de la Royal Opera House, Johan Kobborg, si ansamblul Operei Nationale din Bucuresti. (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden