x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

31 Oct 2005   •   00:00
INTEGRARE IN ABSOLUT. Andreea Spataru, Miss Playboy 2005, a devenit in week-end si "Miss Fotomodel Romania". Concursul a avut loc in week-end, la Brasov, iar Spataru a castigat nu numai diploma, ci si 30 milioane de lei. Andreea are 20 de ani, masurile 82-68-90, iar hobby-urile ei sunt dansul si muzica. Nu e de mirare ca, la proba intrebarilor, a asigurat un numar umoristic de exceptie. Intrebata cate stele vor fi pe steagul Uniunii Europene dupa ce Romania va fi admisa in Europa, domnisoara n-a raspuns, dar a incercat sa salveze situatia cu o gluma. Mai trist este faptul ca Andreea e studenta la Facultatea de Integrare Europeana. (Catalina Iancu)

ADIO, PERUCA! Nu multi stiu, dar Roxana Andronescu, solista trupei Spin, poarta peruca. De doi ani. Dar, gata, ea isi va putea etala propria podoaba capilara, cel mai probabil o data cu lansarea noului album: "Schimbarea va avea loc in decembrie si va fi cu siguranta un soc pentru fanii mei. Am avut pana in prezent doua peruci, pe care le-am cumparat din Magazinul Unirea cu cate doua milioane de lei". (Simona Ecovoiu)

RUS, LA TURCI. Ziua Nationala a Turciei a fost aniversata sambata seara, la Plaza Romania. In prezenta ambasadorului Turciei, s-a tinut o prezentare de costume traditionale, rochii de seara si rochii de mireasa turcesti. Spectacolul a fost prezentat de Cristina Rus si urmarit cu atentie de Gina Pistol. Dupa prezentare, toaletele au fost recuperate de pe manechinele Andrei Teodorescu, puse pe umerase speciale si tinute sub cheie. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden