x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

29 Oct 2005   •   00:00
FRICA DE PARC. Narcisa Suciu evita sa o mai scoata in parc pe micuta Daria, pe motiv ca plimbarea se transforma brusc in sedinta de autografe: "Fata mea nu-i mai suporta pe cei care ma opresc pe strada sa ma intrebe de vorba sau sa le dau un autograf. Asadar, prefera sa stea in casa si sa se joace cu masinutele, decat sa mai iasa pe strada. De cand am dus-o la Teo in emisiune, este abordata de colegii de scoala, iar asta o streseaza la maximum". (Simona Ecovoiu)

JURIU SEVER. Miss Fotomodel Romania 2005 a adus vineri, la Brasov, 20 dintre cele mai distinse frumuseti mioritice. Nu s-au pus in joc doar simple diplome, ci si premii importante, ocupanta locului 1 urmand sa castige 3.000 RON, locul 2 - 1.000 RON, locul 3 - 500 RON, plus sedinte foto. Organizatorii evenimentului au invitat-o in juriu si pe Alina Gheorghe, detinatoarea titlului mondial "Miss Bikini". Alina a amenintat concurentele ca va fi foarte severa. Si asta deoarece a invatat pe propria piele ca, daca nu ai cu adevarat calitatile necesare pentru a fi fotomodel, nu ai nici o sansa atunci cand pasesti in finala unui concurs international. (Catalina Iancu)

SOLICITATA DE PARLAMENTARI. Gina Lincan, fiica renumitei soliste de muzica lautareasca Mioara Lincan, a filmat zilele trecute, in Parcul IOR, videoclipul piesei de inima albastra "Numar secundele": "Am revenit din America, unde sunt foarte solicitata de diaspora pentru a realiza acest clip, dar si pentru a canta la petrecerile private ale unor parlamentari". Gina intentioneaza sa inregistreze o piesa impreuna cu celebra sa mama, dar si cu sora ei, Paula. (Simona Ecovoiu)

SCHIMBARE DE LOCATIE. Mult asteptatul concert Destruction/ Candlemass /Deathchain/Perzonal War, programat la data de 5 decembrie 2005, nu se va mai tine la Sala Polivalenta. Organizatorii romani, de comun acord cu managerul turneului "Hellhoundz of Thrash and Doom", au schimbat directia. Desi locul de desfasurare a show-ului era ca si batut in cuie, partenerii din strainatate au cerut ca evenimentul sa aiba loc intr-un alt club, pentru a exista o comunicare mai buna cu publicul. Astfel, gazdele au gasit scaparea la... Escape (fostul Why Not). Chiar daca pe biletele puse in vanzare scrie "Sala Polivalenta", acestea sunt valabile pentru noua locatie. (Catalina Iancu)

3REI SUD-EST SI INGERII. Dupa ce au stat "Cu capu-n nori" prin topurile romanesti, 3rei Sud-Est recidiveaza cu un nou videoclip, "Alaturi de ingeri". Clipul este "economic", cu doar cinci personaje: Laurentiu, Mihai, Viorel, plus o tanara si un sofer de autobuz. Filmarile au avut loc in centrul vechi al Bucurestiului, intr-un bar si intr-o statie de autobuz. "Sudistii" au jucat atat de bine incat, la un moment dat, s-au evaporat. (D.C.)

TROFEUL "DAN SPATARU". Astazi, de la ora 19:00, National TV transmite in direct Gala Festivalului de Muzica "Dan Spataru", ce se desfasoara la Casa de Cultura din Medgidia. Aflat la prima editie, concursul, prezentat de Alina Sorescu si de Aurelian Temisan, cuprinde trei sectiuni: Interpretare, Creatie si Slagare. Se vor decerna 11 premii, cate trei pentru fiecare sectiune, un premiu acordat de public, dar si Trofeul "Dan Spataru". Referitor la acest eveniment muzical remarcabil, sotia regretatului artist, Sida Spataru, a declarat: "Sunt extrem de multumita si de fericita pentru ca am reusit sa duc acest proiect la bun sfarsit". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden