x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

27 Oct 2005   •   00:00
IUBIRE FURATA? Solistul Mihai Traistariu nu mai are liniste de cand s-a indragostit de Carmen, 21 de ani. Motivul? Fostul ei iubit i-a amenintat pe cei doi porumbei ca le va trage o mama de bataie daca ii prinde impreuna: "Pe Carmen o stiu de vreo patru ani. Am fost mai intai amici. Vorbeam adesea la telefon, ii mai trimiteam postere cu trupa Valahia. Oricum, la acea vreme ea era cuplata cu Stefan, relatia lor prelungindu-se pana in urma cu cateva luni. Au rupt relatia, dar nu din cauza mea. In plus, am inteles ca s-au despartit fara scandal". Cand a aflat ca fosta lui iubita s-a cuplat cu Traistariu, Stefan a devenit violent. Pe moment, doar verbal: "Mi-a dat intalnire, amenintandu-ma ca daca ne prinde pe strada ne cafteste! Mi-e cam teama sa mai iesim in locuri publice, caci tipul nu glumeste". (Simona Ecovoiu)

RACOLEAZA CANTARETI. Artistii romani au o sansa in plus sa "iasa" din tara, pentru a cunoaste celebritatea in muzica internationala. In asociere cu un american, pe nume Ben, Oana Roman incearca sa puna pe picioare o agentie de impresariat artistic, prin care sa "exporte" voci din Romania. "Deocamdata, nu am semnat nici un contract cu vreun cantaret de la noi. Acum, adun materiale audio si i le trimit lui Ben, in America. El selectioneaza ce ar fi vandabil, criteriul principal fiind calitatile vocale ale interpretului, si prelucreaza inregistrarile in stil occidental." Ben este fostul profesor de arte martiale al lui Jean Claude Van Damme. O vreme a lucrat la Hollywood, iar acum are propriul studio de inregistrari in SUA. Proiectul Oanei Roman pare ca se va bucura de succes, impresara fiind contactata de numerosi artisti autohtoni, nemultumiti de serviciile actualilor manageri. (Dana Ciobanu)

VIZITA LA BANDERAS. George de la Body & Soul si iubita lui, Cristina Deaconu, au revenit din Spania superincantati de faptul ca au putut vizita casa actorului Antonio Banderas, situata pe malul marii. Insa cantaretul s-a intors si cu amintiri deloc placute, provocate de o companie aeriana: "Dupa ce ca avionul a intarziat cinci ore, mi-au pierdut si bagajele". Pe langa asta, iubita lui i-a cam scos peri albi, caci tot timpul l-a petrecut in magazine, la cumparaturi. "Nu am crezut ca femeile sunt atat de innebunite dupa haine. Ma cam bosumflasem, dar mi-a trecut." (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden