x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

24 Oct 2005   •   00:00
COLUMBEANU, AJUTAT DE IUBITA. Bucuresteanca Catalina Iancu (19 ani) a fost desemnata castigatoarea finalei nationale a concursului Model of the World, eveniment ce a avut loc sambata seara, la Club Casino Imperial. Ea va reprezenta tara noastra in cadrul marei finale ce se va desfasura in Tanzania, la data de 26 noiembrie. Catalina se poate lauda cu dimensiuni corporale de invidiat (84-62-92). Din juriul condus de designerul vestimentar Liliana Turoiu Udrea au facut parte si doi oameni de afaceri, respectiv Irinel Columbeanu si Alexandru Erbasu. Irinel a venit insotit de iubita lui, o brunetica a carei varsta am estimat-o la 19 ani, moldoveanca influentandu-l in acordarea punctajului. Recitalul sustinut de Ana Lesko, fosta iubita a lui Columbeanu, a pus pe jar asistenta datorita unui dans deloc ortodox. Era programata si o licitatie de haine marca V.I.P., refacute de studentii designeri romani si italieni. Numai ca transformarile avangardiste i-au pus in dificultate pe potentialii cumparatori. Asadar, licitatia s-a limitat doar la stadiul de prezentare. (Simona Ecovoiu)

BOTEZATU A BOTEZAT. Dupa ce a botezat doua fetite si un baietel, adica pe Alexandra, Alexia si Alex, copiii celor mai buni prieteni ai sai, Catalin Botezatu a ajuns la cel de-al patrulea fin. Catalin Andrei, in varsta de doua luni, a fost botezat sambata, la ora 12:00, la Manastirea Casin. Pentru acest eveniment, Bote i-a pregatit bebelusului o multime de cadouri si bineinteles o garderoba superfashion. Invitatii nu si-au putut stapani rasul, iar chicotelile se auzeau crescendo, pe masura ce nasul il imbraca pe cel mic. Peste pampersi i-a pus pantaloni albi cu vipusca, o camasuta alba, papion, brau de matase, smoking si o sapca stil Gavroche. (Catalina Iancu)

BUZDUGAN, DUS PE BRATE. In week-end, River Woods si-a deschis un nou magazin in cadrul Iulius Mall, la Timisoara. Dar nu oricum, ci cu mare tam-tam, maestri de ceremonii fiind Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Cica sase fete au lesinat in locatia amintita, stand la coada la autografe, iar Buzdugan s-a oferit sa le faca respiratie gura la gura. Si tot el a fost dus pe brate de bodyguarzi si protejat, mai ales ca farsorul a devenit imaginea River Woods in Romania. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden