x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

13 Oct 2005   •   00:00
CEA MAI POPULARA. Abia ce s-au impacat, Andreea Marin si Mihaela Radulescu rivalizeaza din nou. De data aceasta le-a pus fata in fata TV Mania, care le-a nominalizat pe amandoua la categoria "Cea mai populara vedeta de televiziune". Concureaza cu cele doua dive Andreea Esca si Teo Trandafir. Avand in vedere ca Teo i-a suflat Mihaelei titlul de "Cea mai simpatica mamica", iar Marin si Esca pe cel de "Cea mai sexy vedeta de televiziune", ne putem astepta la o... surpriza. (Catalina Iancu)

PREMIU PENTRU MANTALE. Tara arde si personalitatile se piaptana. Aseara, la Poiana Brasov, in Complexul Piatra Mare, a avut loc Gala Premiilor de Excelenta pentru personalitati din administratia locala. Gazdele au pregatit premii pentru Adriean Videanu si Mioara Mantale, recompensati pentru "Cele mai atractive programe dezvoltate de asociatii din administratia publica" si respectiv "Premiul pentru imagine in administratia publica". Au cantat Anna Lesko si Blondy, iar spectacolul a fost prezentat de Jojo si Daniel Buzdugan. Responsabil cu partea artistica a fost Dan Maciuca, organizator de spectacole. (Catalina Iancu)

GRASU ARE SPATAR MODEL. Cristina Spatar zice c-a umblat mult prin strainatate si a urmat cursuri de modelling in Italia. Mai nou, "Regina R&B-ului" a revenit in showbiz cu un nou videoclip, cu un nou single si in curand va scoate si un nou album. Primul extras pe single de pe albumul care se va lansa luna aceasta se intituleaza "Totul pe o carte" si este un "featuring" cu Grasu’ XXL, figura cunoscuta a hip-hop-ului din ultima perioada. Cristina a declarat ca a ales sa cante cu Grasu’, deoarece vocea lui are un timbru aparte. Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Albu (pe pelicula), iar filmarile au durat doua zile. Si inca un amanunt picant: clipul a costat "doar" 15.000 de euro. (Catalina Iancu)

PETRECERE IN RO-MANIA. Astazi, Ionut Voicu de la Ro-Mania implineste 31 de ani. Sotia lui, Ani, i-a cumparat cadoul chiar astazi, fiindca "altfel cotrobaie prin casa si prin masina si-l gaseste inainte de aniversare". Ani i-a ales o pereche de tenisi Puma, iar jensii comandati de-afara sunt inca pe drum. Doi ani la rand, Ionut a avut parte de petreceri-surpriza, dar de data aceasta se pare ca va avea parte de o cina romantica in doi. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden