x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

11 Oct 2005   •   00:00
FLORI DIN KENYA. Luminita Anghel si-a sarbatorit vineri ziua de nastere prin munca: "Am fost invitata sa cant la o petrecere privata din Sinaia. M-am simtit bine, mai ales ca in acea seara a cantat si Horia Brenciu cu trupa lui". Fiul ei, David, si Bogdan, iubitul artistei, i-au daruit un buchet de trandafiri adusi din Kenya. (Simona Ecovoiu)

S-A "STRICAT". Dan Popi vrea sa inceapa o adevarata campanie de lansare a manelelor. Dupa ce a pastorit noul album al lui Costi Ionita si-a vazut c-au venit la concert zeci de mii de oameni, patronul Cat Music/Media Services are de gand sa-i promoveze si pe alti manelisti, printre care Adrian de Vito, Liviu Guta, Minodora, Alina sau Liviu Pustiu’. (Catalina Iancu)

CASTING INEDIT. Prezentatorii matinalului "Dimineata cu Razvan si Dani" (National TV) sunt foarte suparati ca le-a murit papagalul. Cum locul a ramas vacant, ei organizeaza un casting pentru papagali vorbitori. Stapanii pot trimite pozele pasarilor la adresa dimineata@nationalfm.ro. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden