x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

08 Oct 2005   •   00:00
RECLAMA DE 10.000 DE EURO. Rocsana Marcu este una dintre vedetele cu cele mai multe contracte de publicitate la activ. Chiar daca o vedeti din ce in ce mai rar pe micul ecran, asta nu inseamna ca nu are activitate. In urma cu trei saptamani, Rocsana a fost contactata de firma RoWe, care se ocupa cu distribuirea de aparatura pentru centrele de slabire si infrumusetare corporala. Vedeta a acceptat sa fie imaginea acestui brand, pentru o perioada de doua luni, in schimbul sumei de 10.000 de euro. (Simona Ecovoiu)

BLUES-UL REVINE. A.G. Weinberger se intoarce in Romania. Cel putin pe piata de distributie muzicala. De curand, bluesman-ul a semnat un contract de reprezentare si PR pentru teritoriul Romaniei cu o agentie autohtona, ca raspuns la ineficienta colaborare pe care a avut-o cu BigFoot Entertainment Ltd. In viitorul apropiat, A.G. va avea si doua site-uri oficiale, de unde fanii vor afla cum pot cumpara inregistrarile, disponibile in mai multe forme si formate. Pana atunci insa, A.G. Weinberger va sustine un recital pe 15 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Arcub din Bucuresti. (Dana Ciobanu)

SOLISTUL RAZBOINIC. Zilele trecute, solistul Marius Dragomir a filmat la Cetatile Rasnov si Rupea, la Cheile Rasnovului, dar si la Biserica din Sacele videoclipul piesei "Dragostea mea", in regia lui Sandu Cucui si Cristian Tritoiu: "A fost cea mai grea filmare a mea, alegandu-ma nu numai cu dureri de picior, dar si cu o raceala pe cinste", povesteste Marius. Solistul interpreteaza rolul unui razboinic ranit in lupta. Numai una dintre tinutele pe care le-a purtat cantareste aproape 10 kilograme (zalele - 2 kg si jumatate, cizmele - 2 kg, sabia - 4 kg, plus greutatea altor piese vestimentare si accesorii). (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden