x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

30 Sep 2005   •   00:00
UNDEVA, CANDVA. Tot mai multi interpreti sunt atrasi, pentru un ban in plus, dar si pentru niscaiva publicitate, de un job in televiziune. Dupa Andreea Banica, Cristina Rus, Dan Helciug sau Pepe, iata ca si chitaristul trupei Krypton, Eugen Mihaiescu, vine cu un proiect. Este vorba despre emisiunea muzicala "Undeva, candva", axata pe stilul rock, ce urmeaza a fi difuzata, din noiembrie, la TV SENSO. (Simona Ecovoiu)

SUCCES EUROPEAN. Akcent patrunde incet, dar sigur pe piata muzicala europeana. Dupa Olanda, Germania si Suedia, a venit vremea lansarii in Franta pentru Adrian, Sorin, Marius si Mihai. Deocamdata, Akcent se situeaza pe locul 40 in Top 200 DJ Chart Germania, pe locul 58 in Europe Chart singles si pe locul 24 in Sweden Top Airplay. Baietii au si un site in limba germana, realizat la initiativa Sony BMG Germania, www.akcent-music.de. La sfarsitul acestei luni va aparea si un maxi-CD Akcent, care va contine in exclusivitate Pulsedrive Remix. (Dana Ciobanu)

CLIP LA CACIULATI. Benone Sinulescu, sau "Nea Beny", a realizat, intr-un conac din Caciulati, videoclipul "Mandro, batu-te-ar vina". Artistul a fost insotit, pe platourile de filmare, de solista Anamaria Ferent (Toader, dupa maritis), din trupa Demmo, alaturi de care canta, in duet. De fapt, e la moda ca solistilor cu state vechi sa li se alature cei din noua generatie. (Simona Ecovoiu)

IN FRAC SI... ADIDASI. Actorul Claudiu Bleont a indeplinit "functia" de amfitrion la inaugurarea Cafenelei "Gloria Jean’s Coffees", din Mall, ce a avut loc miercuri seara. Obisnuiti sa-l vedem imbracat doar in geaca si pantaloni din piele, iata ca, de data aceasta, Claudiu a suferit o schimbare de look, purtand o haina eleganta, gen frac. Insa, nonconformismul tot nu l-a parasit, caci s-a incaltat in... adidasi. (Simona Ecovoiu)

TINUTE OFFICE. Designerul Catalin Arbore, cel care a realizat costumele pentru muzicalul "Chicago", ce se joaca pe scena Teatrului National, a fost prezent, la Romexpo, cu o colectie de toamna-iarna, dedicata femeii de afaceri. Manechinele, invitate pe scena de prezentatorul Octavian Ursulescu, au defilat in tinute office sau pentru baluri si receptii. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden