x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Noi 2006   •   00:00
PENTRU TOTDEAUNA. De la sud la nord, vest, Bucuresti si de la capat. Acesta este traseul pe care-l are Iris in turneul de promovare pentru cel de-al doilea single de pe albumul "Maxima", "Vino pentru totdeauna". Cristi & Co. au programate concerte in Constanta, Galati, Iasi, Suceava, Botosani, Bistrita, Oradea, Satu-Mare, Ploiesti si Alba-Iulia. La 19 noiembrie, trupa se opreste in Bucuresti, pentru un supershow la Sala Palatului, invitata speciala fiind Felicia Filip. (C.I.)

CANTECE BISERICESTI. Noul album al Paulei Seling, "De sarbatori", contine 14 colinde si cantece sfinte pe care solista nu le-a mai interpretat pana acum. Majoritatea sunt preluate dintr-o culegere primita de la Parintele Gheorghe Avram de la Manastirea Valea Mare. "Mi-am dorit ca aceste cantece sa deschida o dispozitie spre autoevaluare si introspectie, atat de necesare in prag de Sarbatori", marturiseste Paula. Unul dintre colinde este interpretat impreuna cu Stefan Petreus (unul dintre fratii Petreus) si cu fiul sau, Andrei Petreus. (C.I.)

STRATEGIE. Adrian Enache crede ca mult intarziatul sau nou album, pe care il va scoate tot cu casa de productie Roton, va avea succes de piata. Artistul mizeaza pe faptul ca, printre piesele moderne de pe acest disc, se numara si imnul echipei de fotbal Otelul Galati. Enache, el insusi galatean, spera ca macar cei 20.000 de fani ai echipei sa-i cumpere albumul. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden