x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Inlocuire - Paltrow i-a "luat fata" lui Hurley

Inlocuire - Paltrow i-a "luat fata" lui Hurley

de Adriana V. Paduraru    |    08 Noi 2005   •   00:00
Inlocuire - Paltrow i-a "luat fata" lui Hurley

Actrita Gwyneth Paltrow a devenit noua imagine a firmei de cosmetice Estee Lauder, inlocuind-o astfel pe Elizabeth Hurley. Gwyneth a fost aleasa pentru ca se dorea ca brand-ul sa devina mai sexy.

Cu smoala topita in spate

Caratul in spate al butoiului cu smoala in flacari este un obicei ale carui origini s-au pierdut de mult in timp. Insa locuitorii din Ottery St. Mary, Devon (Marea Britanie) pastreaza aceasta traditie de secole.

Droguri in sicrie

Carabinierii din Palermo (Sicilia) au anuntat ca au pus capat activitatii unor traficanti care se foloseau de o firma de servicii funerare pentru a ascunde si transporta drogurile. Oamenii legii au indicat ca operatiunea a fost rezultatul unui an de ancheta asupra acestei bande de traficanti cu sediul in cartierul Sperone din Palermo.

Inlocuire - Paltrow i-a "luat fata" lui Hurley

Actrita Gwyneth Paltrow a devenit noua imagine a firmei de cosmetice Estee Lauder, inlocuind-o astfel pe Elizabeth Hurley. Cu toate acestea, Hurley (in varsta de 40 de ani) va ramane in companie ca purtatoare de cuvant. Reprezentantii firmei de cosmetice spun ca a fost aleasa Gwyneth pentru ca se dorea ca imaginea brandului sa devina mai sexy.

China - Festival de sex

Peste 50.000 de persoane au participat la deschiderea oficiala a Festivalului de sex ce se desfasoara in provincia Guangzhou din sudul Chinei. Timp de trei zile, cei interesati vor putea urmari prezentari de lenjerie intima sau pot vizita expozitii cu jucarii erotice. De asemenea, asiaticii pot participa la dezbateri care au ca tema sexul neprotejat. Lipsa educatiei sexuale in scoli a dus la cresterea numarului persoanelor depistate pozitiv la testul HIV. Guvernul estimeaza ca in China sunt 840.000 de astfel de cazuri.

Scotia - A evadat dandu-se drept geamanul sau

Un adolescent scotian aflat in inchisoare a reusit sa evadeze dandu-se drept fratele sau geaman, care era de asemenea detinut, dar care isi ispasise pedeapsa. Politia este in cautarea lui Gary O’Donnell (17 de ani), care efectua o pedeapsa de patru ani si jumatate pentru agresiune in inchisoarea pentru minori din Polmont, centrul Scotiei. El s-a prezentat in locul fratelui sau John, cand gardienii l-au chemat pe acesta din urma pentru a-l elibera, la capatul unei condamnari de doua luni pentru infractiuni rutiere. Administratia inchisorilor din Scotia l-a eliberat pe adevaratul John.

Memphis - Spitalul in care a murit Elvis a fost demolat

Spitalul din Memphis, unde a fost declarat mort regele rock’n roll-ului, Elvis Presley, a fost demolat, duminica, de genisti, relateaza AFP. In timpul actiunii, in difuzoare s-a auzit cantecul acestuia, "All Shook Up". Nu a fost nevoie decat de 20 de secunde pentru ca 21 de etaje sa se transforme intr-o gramada de moloz. Presley a murit la 16 august 1977, la varsta de 42 de ani, in urma unei supradoze de medicamente.

Nunta - Iulia (tATu) se marita

Povestea de dragoste pe care o traieste de sase luni Iulia Volkova, solista a grupului "tATu", cu emigrantul rus in SUA, Tigran, a avut o continuare fireasca, informeaza Rompres. Omul de afaceri a cerut-o in casatorie. Desi vedeta inca nu si-a dat acceptul, Tigran se pregateste deja pentru nunta si calatoria in luna de miere "in insule", precum ar dori Iulia. El ii promite sa cumpere, pentru ea si fata ei, o casa pe litoral. In ceea ce priveste casatoria, Iulia i-a promis prietenului sa-i dea raspunsul de Craciun, pe care perechea il va petrece in SUA.
×
Subiecte în articol: antimonden