x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Invitatie - Petrecere de divort

Invitatie - Petrecere de divort

de Dana Andronie    |    11 Apr 2006   •   00:00
Invitatie - Petrecere de divort

Marc Marronier te invita la petrecerea lui de divort. Da, ai citit bine. Poate ca nu e normal faptul ca nimeni nu este invitat la divorturi. La cununie esti inconjurat de toti amicii! Dar in ziua divortului nu tu domnisoare de onoare, nu tu familie, nu tu prieteni matoliti care sa te bata pe spate. Nici tu flori, nici tu coroane. Poate chiar ar trebui sa fie invers: sa te insori intotdeauna singur si sa divortezi cu sprijinul tuturor prietenilor.

REPETA! Vino sa fii alaturi de Marc Marronier/ Cristi Iacob (foto), de fosta lui sotie, Anne/ Adriana Trandafir, de actuala lui iubita, Alice/ Mara Nicolescu, si de Jean Georges, prietenul lui Marc/ Cuzin Toma. Ce zici, vrei sa iei parte la o asemenea petrecere? Atunci esti asteptat astazi, de la ora 20.30, la Laptaria Enache. Se pune in scena: "Dragostea dureaza trei ani" de Frederic Beigbeder.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Atentie, o sa ai rolul tau! Pentru a fi pregatit, poti sa repeti replicile: Dragostea dureaza trei ani. In primul an cumperi mobila, in al doilea an muti mobila. In al treilea an imparti mobila... In primul an spui: "Daca ma parasesti, ma omor". In al doilea an spui: "Daca ma parasesti, o sa sufar, dar o sa-mi treaca". In al treilea an spui: "Daca ma parasesti, desfac o sticla de sampanie". (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden