x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Leul de aur" - Miss Diaspora are trofeu made in Italia

"Leul de aur" - Miss Diaspora are trofeu made in Italia

de Dana Cobuz    |    27 Iun 2006   •   00:00
"Leul de aur" - Miss Diaspora are trofeu made in Italia

In mai putin de o luna, tinerele romance din strainatate care au fost alese in urma preselectiei se vor prezenta la cantonamentul Miss Diaspora 2006, de la Mangalia. Le asteapta saptamani de pregatire pentru marea finala din 9 august.

Concursul Miss Diaspora 2006 vine cu o premiera deosebita: trofeul care va fi inmanat celei mai frumoase romance din strainatate a fost creat de un artist plastic strain. Este vorba despre Walter Pugni, unul dintre cei mai valorosi artisti plastici contemporani ai Italiei. Pugni este totodata creatorul "Leului de Aur" care se decerneaza anual la Festivalul de Film de la Venetia, al trofeului Festivalului San Remo, iar operele sale sunt expuse in aer liber la Monte Carlo si Monaco. In acest an, Walter Pugni a fost presedintele juriului la concursul Miss Italia nell’ Mondo - echivalentul italian al Miss Diaspora Romania.

Printre finalistele care vor urca pe scena din Callatis pe 9 august se numara Andreea Elena Ambrosa din Italia, Roxana Maxim din Irlanda, Adelina Murgoci din Franta, Athena Budac din SUA, Loredana Sachelariu din Australia, Elena Panait din Austria, Mihaela Mihu si Anca Murariu din Italia (Nord), Sandrina Rusu din Germania, Pongracz Elinor din Marea Britanie, Alexandra Beldiman si Andra Voicu din Belgia, Theodora Banica din Luxemburg.

PERIPETII
Turneul european de preselectie pentru Miss Diaspora 2006 nu a fost lipsit de peripetii. La primele trei spectacole sustinute de artistii romani care au insotit caravana, trupa Trident a evoluat in formula de duet, doar cu Andreia si Loredana. Roxana si-a pierdut geanta cu acte si bani pe aeroportul din Nisa si a ramas "blocata" doua zile, cautand o solutie sa-si faca documente de identitate temporare. In cele din urma, actele ei au aparut din neant. Nu si banii, bineinteles.

×
Subiecte în articol: antimonden miss miss diaspora