x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Live cu ochelari de soare la Callatis

Live cu ochelari de soare la Callatis

de Dana Andronie    |    14 Iul 2007   •   00:00
Live cu ochelari de soare la Callatis

Andra şi Nicolas Cantoro s-au intrebat folosindu-se de notele de pe portativ "De-ai fi un inger"... ce s-ar intămpla? Noi mergem mai departe şi parafrazăm: Callatis, de-ai fi un inger, ce s-ar intămpla cu cei trei prezentatori ai tăi: Dan Negru, Adelina Elisei şi Gabriel Cotabiţă, care se simt aşa de bine... in trei, ca Ucigă-l Toaca alături de tămăie?!



Andra şi Nicolas Cantoro s-au intrebat folosindu-se de notele de pe portativ "De-ai fi un inger"... ce s-ar intămpla? Noi mergem mai departe şi parafrazăm: Callatis, de-ai fi un inger, ce s-ar intămpla cu cei trei prezentatori ai tăi: Dan Negru, Adelina Elisei şi Gabriel Cotabiţă, care se simt aşa de bine... in trei, ca Ucigă-l Toaca alături de tămăie?!


In culise, Gabriel Cotabiţă mai avea timp şi nervi pentru a da cu pixul la autografe. Un jandarm i-a fost umbră pănă cănd s-a iscălit pe hărtiuţa lui. Nu era o amendă, era doar o amintire! Deşi trebuia să fie director artistic, prezentatorul prezentatorilor - adică să-i introducă in scenă pe Negru şi pe Elisei - şi gazda festivalului Callatis, Cotabiţă a reuşit să nu transpire mai mult decăt o face de obicei. Ce inseamnă să fii profesionist?! "Ai vorbit in continuu şase minute. M-am uitat la ceas", l-a complimentat Negru pe un ton care aducea uşor a reproş. "Dar ce voiai să fac?", i-a răspuns Cotabiţă, in direct, pe scenă. Ce drăguţ! Doi bărbaţi care se bat pe... minutele de prezentare. Păcat că zicala "Cănd doi se bat al treilea căştigă" nu-i valabilă şi de această dată.


Adelina are prea mari emoţii ca să facă microfonul să vorbească. Aşa că, in cele două seri care au mai rămas din ediţia 2007, vom avea doi prezentatori - Negru şi Cotabiţă - care vor valsa cu graţie de dragul minutelor de vorbit pe post. Partea proastă este că amăndoi vor să conducă...


ITALIANO VERO.
Dar să-i lăsăm pe prezentatori cu ale lor. Să intre in scenă căntăreţii! Andra şi Nicolas Cantoro au interpretat de la egal la egal piesa "De-ai fi un inger". Italianul a căntat refrenul in romănă, fără să se incurce deloc in limba străină. Andra era atăt de pătrunsă de melodie, incăt nu se putea abţine să fredoneze şi partea lui, in limba italiană. Deşi nu ţinea microfonul aproape de gură, se putea ghici ceea ce cănta. Bravo ei! Are o voce care se aude şi fără obiectul de amplificare. Andra a fost totuşi precaută şi n-a folosit prea multe floricele, aşa cum şi-a obişnuit publicul. Pesemne a realizat că mai trebuie să-şi (a)menajeze ceea ce are mai de preţ. Doar nu doreşte să ajungă o şomeră mută!


GIRL-SHOW. Dacă a fost joi, a venit Elena Udrea, jurata de la Miss Diaspora. Pedista făcea cu măna populaţiei şi zămbea precum un Băse pe tocuri. Incet şi cu grijă a traversat barja, pentru ca toată lumea din culise să vadă că Udrea este la Callatis! Au chinuit-o pantofii, dar a meritat, pentru că, aşa imaculată cum era - căci era imbrăcată in alb din cap pănă-n picioare - , a atras toate privirile bărbaţilor. Dar şi pe-ale femeilor.
Să trecem şi peste "momentul Udrea" şi să revenim la artişti. Loredana este! Este super girl-show. A căntat şi a dansat live cum multe alte artiste mai tinerele de pe la noi nu vor reuşi in veci! "Cine iubeşte şi lasă", "Le, le", "Bună seara, iubito" au fost cap de afiş in programul lui Lori. Să ne fie de bine şi să nu ni se aplece, că tare bun a fost spectacolul!


CE SOARE! Dan Teodorescu a venit cu iubita, actriţa Irina Chiosea. Abia s-a despărţit de ea pentru a acorda interviuri. In schimb, Alexandra Ungureanu a sosit insoţită de mama, care era neagră de supărare: de ce a trebuit să intre publicitatea peste fata ei care cănta live!? Ei, Bodo a interpretat şi el căteva piese live, dar cu ochelari de soare! A dat şi autografe, tot cu ochelarii pe nas. Probabil că era o pereche specială pentru un soare nocturn. Ce ştim noi? Margareta Păslaru s-a trezit de la ora trei dimineaţa pentru a prinde trenul de cinci. Şi a mers, a tot mers, preţ de opt ore, ca să ajungă, in final, la mare! Ce dor, ce chin, ce jale pentru "Steaua de mare", premiu onorific acordat de Loteria Romănă. Ajunge, mai lăsăm şi pentru data viitoare!


De ce sunt atătea camioane?



Marty Cintron (No Mercy) a fost adus de la Bucureşti cu maşina de impresarul Radu Groza. Americanului originar din Bronx i-a plăcut Autostrada Soarelui. Numai că atunci cănd s-a terminat a rămas cu gura căscată. Nu inţelegea ce caută atătea camioane pe şosea. In această seară sunt la rănd Mădălina Manole, Nico, Cristina Rus, Natalia Barbu, Corina, Alex, Direcţia 5 şi Fly Project. Ce va ieşi? Un Cocktail Callatis! Măine se va realiza in direct la Antena 1 un duplex Mangalia - Roma. Felicia Filip şi K1 vor susţine un recital care marchează sfărşitul proiectului Callatis Euro Tour, sponsorizat de Ministerul Culturii şi Cultelor.

×
Subiecte în articol: antimonden callatis