x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

14 Noi 2005   •   00:00

Jos textila!


Americanii nu sunt deloc pudici. Conform statisticilor facute de magazinul de jucarii sexuale "Adam si Eva", 52% dintre americani se dezbraca in public de ziua lor si 38% s-au fotografiat goi. 19% au pozat ca model si 37% au fost filmati dezbracati. In final, 21% spun ca au pozat goi, dar nu specifica in ce ipostaza…


Campionatul de stat in maini


Australienii din Sydney au gasit un nou motiv de distractie, organizand campionatul la "statul in maini". Zeci de oameni au stat minute in sir cu capul in jos si cu mainile incordate.

Concert - Paul McCartney canta in spatiu


Spre deosebire de salile mari in care concerta, McCartney (foto) va canta pentru doi oameni. Publicul pentru care este organizat acest concert este format din doi astronauti care fac parte din echipa NASA: Bill McArthur si Valery Tokarev. Fostul component Beatles va canta printre stele, la mare departare de Pamant: "Good Day Sunshine" si "English Tea".

Operatiune - Hotul imaginar si infractorul cinstit


Ronald Meyers, de 59 de ani, a sunat alertat la Politia din Palm Spring, California, sustinand ca cineva incearca sa deschida una dintre ferestrele casei sale si ca aude voci afara. Politistii nu au intarziat sa apara, dar, odata ajunsi la locul presupusului jaf, nu au gasit nici un hot. In momentul in care au intrat insa in casa lui Meyers, mare le-a fost mirarea cand au dat peste o impresionanta cantitate de marijuana, in valoare de peste 100.000 de dolari. De asemenea, in locuinta s-au mai gasit seringi, metamfetamina si alte substante stupefiante. Meyers a fost inchis pentru posesie si trafic de droguri, iar cautiunea a fost fixata la 25.000 de dolari.

Politisti - Invatam sa tragem pe nas


"Ce ati invatat astazi, copii?" Sunteti siguri ca vreti sa aflati raspunsul? Dupa ce au avut ora de instructaj intr-o scoala, niste politisti au uitat drogurile in rucsacul unei fetite de 10 ani. La acelasi curs, copiii au invatat cum sa traga pe nas. Micuta Kia Buttefield a gasit amfetaminele cand a ajuns, acasa in Wainfleet, langa Skegness. Mama fetei declara: "In ce lume traim, daca pana si politistii le dau droguri copiilor?". Politistul Dave Wheler, de la Politia Lincolshire a raspuns: "Am vrut doar sa-i invatam pe copii cum sa se apere de droguri, dar se pare ca nu am reusit". Asa se pare…

Periculos - Infarct pe scaunul de la WC


Un om a dat in judecata compania Home Depot pe motiv ca a fost lipit de scaunul toaletei. Bob Doughrty, in timp ce era lipit de toaleta, a facut infarct. Operatiunea de salvare a fost ingreunata destul de mult de faptul ca victima era greu de miscat. Dupa ce au dezlipit colacul, paramedicii au reusit sa-l salveze. Barbatul, in varsta de 47 de ani, a trecut prin aceleasi intamplari, insa mai putin periculoase, in 2004, cand a declarat acelasi lucru: ca cineva l-a lipit de scaunul toaletei.

Ciudat - In pat cu crocodilul Ai Khang


Thailandezul Paryoon Thongjorn este de sase ani fericitul proprietar al unui animal de companie foarte bland, respectiv al crocodilului Ai Khang. Ca dovada, Paryoon isi foloseste companionul si pe post de perna. La randul sau, Ai Khang nu a confirmat sau infirmat spusele stapanului, dar, avand in vedere ca este hranit la doua zile cu bucati impresionante de carne proaspata, pare a fi sanatos si satisfacut. Chiar si in perioada in care domnul Paryoon a decis sa-l tina flamand pentru a-i observa comportamentul, Ai Khang nu a aratat vreun semn de agresivitate, ci doar isi urmarea stapanul peste tot cu gura larg deschisa, ceea ce face si in prezent.

Pagina realizata de Miruna Nicolae si de Mihaela Suciu
×
Subiecte în articol: antimonden