x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume... - Virginitate, pe bani grei

Lume, lume... - Virginitate, pe bani grei

14 Ian 2006   •   00:00

14 ianuarie 2006

Criza de votca


Zarva mare in Rusia. Potrivit unei noi legi, distileriile de votca trebuie sa-si opreasca productia pana cand vor achizitiona echipamente computerizate care sa masoare nivelul de alcool. Dupa doua saptamani, si ziarele respectabile au intrat in panica, cotidianul economic Vedomosti titrand pe prima pagina: "Ramanem fara votca!".

Debut - Alicia Keys bate la portile filmului


Alicia Keys (foto) tinteste spre lumea filmului si cea a televiziunii. Managerul sau, Jeff Robinson, a anuntat ca solista soul a pus bazele unei case de productie al carui prim proiect va fi un serial de televiziune. Acesta va fi inspirat din experienta Aliciei de tanara mulatra crescuta pe strazile din New York. "O foarte mare parte din timpul meu liber mi-o petrec uitandu-ma la televizor si urmarind filme si mi se intampla sa simt ca am foarte multe lucruri despre care mi-ar placea sa vorbesc si sa le impartasesc celorlalti, iar prin infiintarea acestei case de productie simt ca voi avea oportunitatea de a ma face mai bine auzita", a declarat cantareata.

Studiu - Furnicile tin lectii de gasire a hranei


Furnicile dau lectii de localizare a hranei tovaraselor mai incete la acest capitol. Oamenii de stiinta spun ca aceasta este singura forma organizata de invatamant din regnul animal cunoscuta pana acum. Profesorii Nigel Franks si Tom Richardson, de la Universitatea din Bristol, au descris cum functioneaza fenomenul: o furnica lider gaseste o alta furnica, pregatita sa o urmeze unde se afla hrana. Daca distanta dintre cele doua furnici creste, conducatoarea incetineste si urmaritoarea accelereaza. "Elevii" isi invata lectia atat de bine, incat pot deveni imediat lideri de tandem.

Top - Los Angeles, capitala "boschetarilor"


Los Angeles este un oras al contrastelor, centrul stralucitor al show-biz-ului american si, totodata, capitala americana a celor fara adapost si a saraciei, a afirmat primarul Antonio Villaraigosa. Declaratia vine dupa publicarea unui raport potrivit caruia 48.000 de persoane traiesc, fara nici un adapost, pe strazile metropolei californiene, informeaza AFP.

Moda - Virginitate, pe bani grei


In Statele Unite este tot mai la moda reconstructia himenului, informeaza Rompres. Aceasta procedura, practicata, pana acum, pentru evitarea unei drame in noaptea nuntii, este din ce in ce mai apreciata de femeile casatorite care doresc sa le faca placere sotilor lor. "Revirginizarea" nu este insa la indemana oricui, fiind facturata cu pana la 5.000 de dolari. Adesea, pacientele imbina punerea unui nou himen cu o stramtare a vaginului. Foarte "trendy" este si liftingul labiilor, dar si marirea punctului "G" cu injectii de colagen.

Ghinion - Trei jafuri intr-o luna


Un hot din Statele Unite, care a spart la miezul noptii un restaurant, a plecat cu "prada" dupa ce si-a facut o pizza. Proprietarul, Darryl Rundell, a descoperit dimineata usa restaurantului sparta, cuptorul pornit si mai multe alimente lipsa. Ghinionistul patron spune ca, desi este deschis de doar o luna, amplasamentul a fost deja spart de trei ori. Primul furt s-a petrecut a doua zi dupa deschidere (8 decembrie), iar a doua in Ajunul Craciunului.

Lege - Bebelusii pot surade in pasaport


Bebelusii britanici pot sa surada din nou in pasaport, reglementarile care ii obligau sa adopte o expresie "neutra" fiind abandonate. Mii de cereri de pasaport au fost respinse deoarece copilul zambea, avea ochii inchisi sau gura deschisa. Un parinte s-a trezit ca cererea a fost respinsa deoarece bebelusul sau de 11 saptamani avea o piele prea stralucitoare.


Costum de baie vegetal


Miss Marea Britanie, Brooke Johnston, a aparut la Londra intr-un costum de baie realizat din frunze de laptuca. Astfel, reprezentantii PETA vor sa incurajeze oamenii sa manance mai multe legume decat carne.
×
Subiecte în articol: antimonden