x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Maraton - Concerte live cu Tudor Gheorghe

Maraton - Concerte live cu Tudor Gheorghe

de Alex Revenco    |    23 Mai 2006   •   00:00
Maraton - Concerte live cu Tudor Gheorghe

Dupa cum se stie, "Saptamana Risipitorului de frumuseti" se va desfasura la Sala Palatului intre 29 mai si 4 iunie 2006. Fanii artistului pot cumpara biletele, care costa intre 30 si 70 RON (VIP), de la Carrefour Orhideea, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea etaj II, Teatrul National si www.vreaubilet.ro

Dintre cele sapte spectacole diferite din "Saptamana Tudor", facem cunostinta cu primele doua, ce vor avea loc luni si marti. "Primavara" lui Tudor Gheorghe este unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului nostru muzical. A insemnat prima colaborare cu orchestratorul si dirijorul Marius Hristescu, iar aparitia sa, in 2000, a bulversat piata muzicala romaneasca, succesul fiind neasteptat si unanim.

CEL MAI BUN. Drept urmare, discul a obtinut titlul de "Cel mai bun album simfonic al anului" la Premiile Industriei Muzicale Romanesti. Bogat in experiente extreme, discul porneste de la explorarea unor dimensiuni simfonice pana la cercetarea sonoritatilor specifice stilului unic al artistului. "Toamna Simfonica", proiectul muzical al anului 2001, a venit sa confirme si sa continue succesul conceptului simfonic ce a stat la baza Anotimpurilor Poeziei Romanesti. Universul sonor al spectacolului este al unui anotimp oniric in care viata materiei continua intr-un ritm incetinit.

Maniera inedita de tratare a elementului folcloric, simfonismul firesc, neagresiv, completeaza muzica ce descrie, reprezinta si comunica o stare cu totul aparte, cu parfum de toamna romaneasca.

×
Subiecte în articol: antimonden