x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marcel Pavel și Mioara Velicu, în primul film de groazã românesc, la “Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor”

Marcel Pavel și Mioara Velicu, în primul film de groazã românesc, la “Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor”

04 Aug 2016   •   20:15
Marcel Pavel și Mioara Velicu, în primul film de groazã românesc, la “Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor”

Vladimir Drăghia și Cãtãlin Moroșanu îi fac o farsã Danielei Crudu, iar Marcel Pavel și Cornelia Rednic le bagã în sperieți pe Mioara Velicu și Gina, sora lui Marcel, vineri, 5 august, de la ora 20.30, într-o nouã ediție a emisiunii “Plasa de stele – Rãzbunarea vedetelor”, prezentate de Dan Negru. Cei mai buni farsori ai ediției vor fi premiați cu trofeul “Negrul de Aur” de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cãtãlin  Bordea.


“Eu și Drãghia concurãm care o împinge pe Daniela în mai multe capcane”, spune Cãtãlin Moroș, unul dintre farsorii serii. Numai cãsocoteala de acasãnu se va potrivi deloc cu cea de la filmare, pentru cã...vor lua plasã toțtrei! Cum va fi posibil asta, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri seara.


În aceeași ediție, Marcel Pavel și Cornelia Rednic le vor speria de moarte pe Mioara Velicu șiGina, sora lui Marcel, cu o farsã de zile mari, care-l va face pe juratul Cãtãlin Bordea sã exclame: „Ãsta este primul film de groazã românesc!”.

Cum vor reacțna cele douã doamne cărora, în drum spre mare, le va ieși în cale un... criminal în serie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 5 august, de la ora 20.30, într-o nouã edița emisiunii “Plasa de stele – Rãzbunarea vedetelor” prezentate de Dan Negru.

 

×